Hírek

Örökbe fogadta a vele pózoló kutyust a pikáns naptáras tűzoltó

A tavalyi év utolsó részében elég sok pikáns naptárról beszámoltunk, hogy kellően fel tudjunk készülni a 2017-es esztendőre. Mutattunk  tűzoltókat és állatmenhelyért kutyával pózoló modelleket, de állatmenyhelyért kutyával pózoló tűzoltókat pont nem. Pedig ők is készítettek naptárat, az amerikai Charleston tűzoltói minden évben kijönnek egy naptárral, a bevételből pedig a beteg, sérült, elhagyott kisállatokat támogatják.

 

JT BTS Video

Check out our behind the scenes video of one of our 2017 Firefighter Calendar Model, J.T.! You can purchase your 2017 Firefighter Calendar here: https://char…

 

Amikor Rob Tackett tűzoltó a 2017-es naptár fotózására indult, még nem sejtette, hogy ott ismerkedik meg az új barátjával. Egy Kimber nevű németjuhász volt beosztva mellé a félmeztelen pózoláshoz, és gazdái előre figyelmeztették, Kimber elég bizalmatlan az idegen pasikkal. Amikor azonban meglátta Robot, azonnal a karjaiba kuporodott.

 

 

Kimbert korábban bántalmazták, ezért is volt félénk, és az út mentén találták. Egy harcteret megjárt katona fogadta be, aki poszttraumatikus stressz szindrómában szenvedett. Kimber segített a veteránnal feledtetni az átélt borzalmakat, de amikor a katona súlyos beteg lett, a családnak meg kellett válnia a kutyától. A fotózást is szervező állatvédő szervezet vette gondozásba, és ők vitték el a naptár készítésére.

A szerelem kölcsönös volt, a tűzoltó nem sokat gondolkozott, és örökbe fogadta Kimbert.

“Imádom ezt a kutyát. Elképesztően különleges kutya, még soha nem találkoztam hasonlóval. Ha csak mellettem van, könnyebbnek tűnik minden.”

– mondta el Rob Tackett tűzoltó. Mi pedig olvadunk.

 

(Toby’s Fund Charleston Animal Society)

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb