Itthon

Orbán Viktor szerint a genderpropaganda a háborúnál is nagyobb veszély

fotó: MTI

 

2019 óta első alkalommal tartotta meg szokásos beszédét Tusnádfürdőn a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor a Bálványosi Nyári Szabadegyetem zárónapján az aktuális politikai helyzet értékelésén túl hagyományosan a következő időszak kommunikációs irányait is meghatározza.

Ezek között idén szerepel a “genderideológia” is. Orbán Viktor szerint a gyermekvédelminek csúfolt homofób és transzfób propadandatörvénye nem más, mint egy “toleranicaajánlat” a Nyugat felé: „fogadják el, hogy nálunk az apa férfi, az anya nő, hagyják békén a gyerekeinket, és ezt fogadtassák el a Soros-ügynökökkel.”

A miniszterelnök szerint az igazi kérdés nem a háború, hanem a migráció és a gender: „Arra kérem önöket, hogy ne engedjük magunkat megtéveszteni. Háború van, háborús infláció, de ez paravánt húz közénk és a migráció és a gender közé. A nyugati bolondériának soha nem lesz Magyarországon többsége. Ez nem fér a fejünkbe. Transznacionális, transgender nem fér a fejünkbe – legfeljebb Transzilvánia, de azt is Erdélynek hívjuk.”

Orbán Viktor arról beszélt, hogy a cél kimaradni a háborúból, a recesszióból, a genderőrületből, a migrációból és a globális minimumadóból.

A Telex helyszínen lévő stábja eközben arról kérdezte a Fidesz vezető politikusait, hogy mit üzennek a ma délután zajló Budapest Pride résztvevőinek. Németh Zsolt például azt sajnálja, hogy nincsenek ott Tusványoson. Nagy István agrárminiszter és Varga Judit azt üzenik, hogy érezzék jól magukat, Varga Mihály pénzügyminiszter pedig azt, hogy legyen béke és biztonság, míg Kocsis Máté és Semjén Zsolt azt emelték ki, hogy Magyarországon mindenki azt csinál, amit akar, amíg azt nem közszeméremsértő módon teszi. Az egyetlen egyenes és őszinte megszólaló Gulyás Gergely volt: “Nem hiszem, hogy ők az én üzenetemet várják, és én se akarok nekik üzenni.”

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin