Hírek

Orális szexszel próbálta kiűzni az ördögöt egy lelkész három férfiból is

 

Az amerikai New Jersey államban található Linden városka lelkészét legalább három férfi vádolja szexuális zaklatással – állításuk szerint a pap orális szexre kényszerítette őket egy bizarr rituálé keretében.

Dr. William Weaver már csaknem negyven éve szolgált lelkészként, amikor egyháza most „többrendbeli bálványimádással és szexuális eltévelyedéssel” is megvádolta. Mindennek ahhoz a vádakhoz van köze, amivel három férfi állt elő.

A.J. Meeker kezdte a sort, aki elmondta, hogy 20 éves korában, 2000-ben kezdett lelki tanácsadásra járni a lelkészhez. Elmondása szerint egy alkalommal a lelkész egy olyan házba hívta a beszélgetésre, ami az egyház tulajdonában állt. Egy olyan szobába vezette, ahol egy bőrönd volt – ebből Weaver köveket, madártollakat, gesztenyéket, egy mágneses szalagot, egy angyalt ábrázoló érmét és műanyag zacskókat kezdett elővenni. Láthatóan valamiféle ördögűző rituáléhoz készülődött.

A kipakolás után arra kérte a húsz éves férfit, hogy vetkőzzön le és feküdjön az ágyra – homlokára a szalaggal az angyalkás érmét rögzítette, a lábaira, karjaira és a mellkasára pedig kavicsokat helyezett.

„Megfogta a madártollat, és a nyakamtól a hasamig végigvizsgálta vele a felsőtestemet”

– mondta Meeker egy helyi lap, a My Cental Jersey tudósítójának. Ezután a lelkész bedugta a nyelvét a fiú szájába, „csak hogy meggyőződjön” arról, nincs-e valami a szájában – ezután pedig orális szexbe kezdett Meekeren. A férfi részletesen beszámolt arról, hogy a lelkész „elment a végsőkig”, lenyelte áldozata spermáját, majd zárható műanyag zacskóba köpte a maradékot.

Ezután a lelkész azt mondta, hogy szereti és védelmezni fogja a fiút, és nem engedi, hogy bármi rossz történjen vele.

 

 

Hasonló történésekről számolt be két másik férfi is. William Weist 1999-ban kezdett lelki tanácsadásra járni a lelkészhez, miután egy balesetben ő találta meg egy kisgyermek holttestét. Jared Staunton pedig akkor ismerkedett meg a pappal, amikor az a meleg férfi élettársa, Omar gyászszertartását vezette.

Mind a hárman azt állítják, hogy a rendőrséget is értesítették a történtekről. Weaver egyháza a szexuális zaklatások vádjával kapcsolatban annyit reagált, hogy a lelkésszel szemben az egyház saját belső szabályzata, az abban foglalt szexuális eltévelyedés, valamint a szexuális zaklatások miatt vizsgálatot indítottak.

Az állításokat az egyház hitelesnek találta és fegyelmi eljárást kezdeményeztek Weaver ellen, aki azonban nem várta meg a belső vizsgálat lezajlását és kilépett az egyházból. A helyi lap információi szerint egyelőre nem történt hivatalos feljelentés a világi hatóságok részéről, az egyházi ügynek pedig így nem lesz következménye. Weaver egy kapukkal megerősített, nyugdíjas lakóparkba költözött, és nem kívánt válaszolni az újságírói kérdésekre.

 

A melegek azért vonzódnak a férfiakhoz, mert egy női szellem szállta meg őket

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb