Hírek

Operáció előtti testéről osztott meg fotókat egy transznemű srác

A Denverben élő Colter Alexander nemrég döntött úgy, hogy megosztja, hogy néz ki a felsőteste jelenleg: habár jó ideje tesztoszteront szed, a melleit még nem távolították el.

 

 

Mielőtt transzként coming outolt volna, a 24 éve srác komoly lelki problémákkal küzdött: „Minden egyes nap, amikor tükörbe néztem, egyre depressziósabb lettem. […] A változás nehéz, megterhelő és fárasztó, és legfőképpen időigényes dolog.” Mióta azonban leküzdötte félelmeit, boldogabb és teljesebb életet él.

A képeket azért tartotta fontosnak megosztani a nagyvilággal, hogy ezzel is növelje transz társai önbizalmát, és mert úgy érezte, a fizikai átalakulás nyilvánossá tétele legalább annyira lényeges, mint a saját lelki útja.

„Megtanultam szeretni olyan részeimet, amiknek a létezését csak most fedeztem fel” – írta Colter az Instagramján. – „Még mindig nagyon sok minden jár a fejemben, de miközben küzdöttem magammal, rájöttem, hogy önmagam szeretete mennyire fontos.”

 

 

Colter sokat foglalkozik átalakulásával az Instagramján, posztjai rengeteg fiatalnak jelentenek inspirációt. Testének alakulását azért is osztotta meg, mert szerette volna megmutatni, milyen felemelő érzés, amikor „az ember végre nem egy szűk madárkalickában szenved.” A srác nem csupán transz társainak ad reményt, mivel egészséges életmóddal és pozitív szemlélettel kapcsolatos posztjai is nagyon népszerűek.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb