Kultúra

Önéletrajzi könyvvel készül Elton John

 

Rajongói már alig várják, hogy láthassák a róla készült filmet, most pedig Elton John bejelentette, hogy megjelenik első önéletrajzi könyve is. Október 15-én kerül a könyvesboltokba Elton John legelső önéletrajzi könyve, mely sokkal több mindent tartogat számunkra, mint a korábban, más írók tollából származó könyvek a zenész életéről – számol be róla a Gay Star News.

„Alig várom, hogy ti is elolvashassátok, mert minden, amit leírtam benne, igaz. Olyan sok könyvet írtak már rólam, de egyik sem volt teljesen hű a valósághoz. Éppen ezért alig várom, hogy láthassátok, mi mindent szeretnék elmondani az életemről.”

Úgy tűnik, 2019 Elton John éve lesz, hiszen frissen bejelentett könyve mellett – amit már elő lehet rendelni – májusban kerül bemutatása a róla szóló önéletrajzi film, a Rocketman, Taron Egerton főszereplésével. E mellett a zenész idén zárja le életének egy szakaszát Farewell Yellow Brick Road című búcsúkoncert-sorozatával.

 

 

Ha pedig már szóba került Taron Egerton és a filmezés is Elton kapcsán: itt jegyeznénk meg, hogy akinél kimaradt volna, tavalyelőtt az énekes a Kingsman: Az aranykör című filmben alakította önmagát önironikusan briliáns cameókban Taron Egerton, Colin Firth és Channing Tatum oldalán. Ha karatézó Elton Jonhra vágyunk egy könnyed akció-vígjátékban, akkor nem szabad ezt sem kihagyni!

Tehát idénre turné, mozifilm és önéletrajzi könyv. Aktuálisabb nem is lehetne az I’m Still Standing!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb