Hírek

„Olyan világban szeretnénk élni, ahol a sokszínűségre, nyitottságra építenek a szervezetek is”

Interjú Miklós Melindával, a Nyitottak vagyunk ügyvezetőjével

Árvai Péter nemcsak a Prezivel szeretné jobbá tenni a világot. 2013-ban társaival együtt megalapította a Nyitottak vagyunk kezdeményezést, amelynek működéséről és céljairól Miklós Melinda ügyvezetőt kérdeztük.

Milyen célkitűzéssel indult a Nyitottak vagyunk?

Küldetésünk, hogy millióknak mutassuk meg, a nyitottság érték a szervezetek számára, illetve hogy segítsünk az embereknek és a munkáltatóknak is megtapasztalni, megismerni, és másoknak is megmutatni az ebben rejlő előnyöket. Olyan világban szeretnénk élni, ahol a sokszínűségre, nyitottságra építenek a szervezetek is, és tudják, hogy ez a sikerességük egyik kulcsa.

 

Miklós Melinda

 

Milyen ügyeket karol fel a kezdeményezés?

A nyitottság, sokszínűség minden aspektusával foglalkozunk, de évről-évre vannak olyan kiemelt kampányaink, amelyeknek több reflektorfény jut. Sokan amiatt ismernek minket, hogy hét évvel ezelőtt mi vittünk ki először cégeket a Budapest Pride-ra, mert hiszünk benne, hogy a világmárkák és a hazai kisvállalatok kiállása az ügy mellett Magyarországon fontos üzenet. Így már abban az évben hozzájárulhattunk ahhoz, hogy háromszorosára nőjön a résztvevők száma a Pride szervezőinek becslése szerint.

Kik csatlakozhatnak?

A Nyitottak vagyunk-nak jelenleg több mint ezer cég és nonprofit szervezet a tagja. Azokat várjuk, akik alapértéküknek tekintik, hogy nyitottak, hogy munkavállalóikat és partnereiket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítélik meg. Bármely szervezet csatlakozhat, aki ezzel egyetért. Magánszemélyeket is várunk a programjainkra – nekik azt javasoljuk, hogy iratkozzanak fel a hírlevelünkre.

Mik a jövőbeli terveitek?

Idén is készülünk kampányokkal, újdonság viszont, hogy már a cégeknek is egyre több szolgáltatást kínálunk, hogy házon belül is tudjanak tenni a nyitottságért. Előadásokat, programcsomagokat, tanácsadást, mérést szervezünk, és persze a nemzetközi konferenciánkat, az OPEN Conference-t, amelyet idén Highlights of Hungary díjra is jelöltek. Szeretnénk erősíteni a nyitottságért tenni akaró és tudó emberek, vezetők, cégek, szervezetek közösségét Magyarországon és a határainkon túl is, hogy közösen milliókat inspirálhassunk.

Az Árvai Péterrel, a Prezi vezérigazgatójával készült interjúnk teljes terjedelmében itt olvasható:

 

https://humenonline.hu/egy-olyan-tarsadalomert-szeretnek-dolgozni-ahol-a-melegek-is-megtalalhatjak-azt-a-boldogsagot-amit-mindenki-mas-is-keres/

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb