Színes

Ők a legbefolyásosabb LMBTQ influenszerek idén

Manapság egyértelmű, hogy queer tartalomgyártók nélkül nem lenne ugyanolyan színes az internet világa. Ezért is volt különösen fontos esemény a néhány napja virtuálisan megtartott American Influencer Awards, amelynek keretein belül díjazták a divat, a fitnessz és életmód kategóriák legbefolyásosabb influenszereit. Idén is nagyot mentek az LMBTQ+ közösség tagjai, jópáran igazi trendteremtőnek számítanak az online térben. Most röviden be is mutatunk néhány igazán extrém díjazottat.

Trixie Mattel – Az év legjobb drag influenszere

A RuPaul Drag Race hetedik évadának versenyzője és az All Stars harmadik évadának győztese igazi multitálentum, aki nemcsak humoros Youtube-videóiról ismert, hanem rendszeresen podcastokkal is bombázza a rajongókat. És ha még ez sem lenne elég, egészen komoly zenei karriert tudhat magáénak, és kijelenthetjük, hogy az egyik legismertebb (valamint az egyik leggazdagabb) drag előadóművész az egész világon. Ebben a kategóriában mindenki másnak ‘Sashay away’!

 

Manny Gutierrez (művésznevén Manny MUA) – Az év legjobb termékbemutató influenszere

Manny megváltoztatta a játékszabályokat, amikor sajátos módon kezdett el bőrápolási- és sminktermékeket bemutató videókat készíteni a Youtube-ra, amelyekben ötvözte a szórakoztatást a hasznos tanácsokkal. Manapság majdnem 5 millióan követik, és a határ a csillámporos make-up!

 

Michael Costello – Az év legjobb dizájner influenszere

Miután már tervezett ruhakölteményeket többek között Lady Gagának, Mariah Carey-nek és Beyoncé-nak is, és megosztotta meseszép dizájner kreációit egymilliós Instagram rajongótáborával, nem is kérdés, hogy ezt a kategóriát szó szerint rá szabták.

 

 

Bretman Rock – Az év legjobb tartalomgyártója

Az est legjobban várt kategóriáját a papírforma szerint hozta el Bretman Rock életmód és divat influenszer, akit már 8 millióan követnek Youtube-on, és aki magára vállalta, hogy a filippínó-amerikai queer közösség nagykövete lesz. Vett már részt valóságshowban, vonult a vörös szőnyegen különböző díjátadókon, és nemrég az amerikai Playboy magazin címlapján tündökölhetett.

 

Nikkie De Jager (művésznevén NikkieTutorials) – Az év legjobb nemzetközi sminkmester influenszere

Miután 2020-ban a nyílvánosság előtt is felvállalta transzneműségét, Nikkie egy igazán sikeres évet tudhat magáénak. Többek között meghívást kapott az idei MET-gálára, és útjára indította a saját sminktermék márkáját.

 

Szerző: Bencsics Gábor Tamás

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb