Életmód

Nyújtsd a maximumot bőrödnek pár kattintással!

Nincs időd rendszeresen kozmetikushoz járni? Szeretnél egyedileg a bőrödhöz illő, valóban hatásos krémeket használni? Unod már a drogériák polcai előtti tanácstalan álldogálást? Teremtsd meg otthonodban a professzionális bőrápolást a Creambox segítségével! 

Bőrünknek a mindennapi igénybevétel miatt szüksége van a rendszeres napi tápanyagbevitelre. Mivel a bőr nem képes sok hatóanyagot raktározni, nekünk kell az utánpótlásról folyamatosan gondoskodnunk, ezért nem mindegy, hogy milyen krémekkel segítjük bőrünk szépségének megőrzését. 

HIVszűrés.hu fejléc banner

Creambox egy egyedülálló, személyes bőrápolási tanácsadással foglalkozó weboldal, melynek célja, hogy megtaláld a kifejezetten a bőrtípusodnak megfelelő, magas hatóanyagtartalmú krémeket. A honlapon található bőrteszt kitöltése után a Creambox szakértője ingyenesen tanácsot ad aktuális bőrápolási rutinod kialakítására, és egy személyes kozmetikum-csomagot állít össze számodra. A saját csomagodat 1000 termék közül válogatják össze, amelyek mind csúcsminőségű hatóanyagokat tartalmaznak, és csak képzett mesterkozmetikusok révén érhetőek el. Nemcsak kozmetikumokat ajánlanak neked, hanem pontos információt is nyújtanak a hatóanyagokról, valamint egy hosszú távú kezelési tervet is, amely során végigvezetnek bőrproblémád valódi megoldásáig.  

Az alapos és megfelelő bőrápolás fontos része az egészség megőrzésének. Ha igényes vagy arra, amit megeszel, legyél igényes arra is, amit a bőrödre teszel! Hiszen a kozmetikumok hatóanyagai ugyanúgy felszívódnak a véráramba, mint a megemésztett élelmiszerek. A Creambox által ajánlott termékcsaládokat a szakemberek mind több évtizedes kutató- és fejlesztő munka során alakították ki. Így jöttek létre azok a csúcstechnológiás, valóban ható kozmetikumok, melyek biztosítják a professzionális mindennapi bőrápolást. 

Szeresd a bőröd! A Creambox szakértői csapata segít neked ebben. Fordulj hozzánk bizalommal! Szeretettel várunk! 

www.creambox.hu 

Previous post

Ez mozgatja 2018-ban a globális meleg közösséget

Next post

Besokalltak a tajvani leszbikusok