Életmód

Nyugi, nem az elvonási tüneteid miatt látod

 

Nem csoda, hogy szinte minden fényképen morcos Nitro, a két éves husky. Miért, te milyen lennél egy letörölhetetlen pénisszel a homlokodon?

Hirtelen vált netes szenzációvá az amerikai Nitro, miután a családanya Meredith White feltöltött egy fotót a kutyáról a közösségi médiába. Ahogy arról a Daily Mail beszámol, a gazdinak soha nem tűnt fel a házikedvenc meglepő bundája:

„Nagyon boldogok voltunk, amikor Nitro megérkezett a családunkba. Mindig is egy husky-ról álmodoztam, és amikor elpusztult a 16 éves előző kutyusunk, elérkezett ennek is az ideje. Soha nem tűnt fel, hogy milyen pikáns a homloka, amíg egy online feltöltött kép után erre valaki fel nem hívta a figyelmemet.”

White azóta persze jókat derül azon, mennyire vak volt a napi szinten a szeme előtt ugrándozó péniszre. Mentségére legyen mondva, nem Nitro az egyetlen, akiről gondoskodnia kell. Férjével és három gyerekükkel egy további kutyával, három macskával, és egy papagájjal élnek – ez utóbbi egyébként Nitro legjobb barátja.

 

 

„Most már folyton viccelődünk ezzel. Mondom is neki, hogy ő a legjóképűbb kutya a világon. Nitro egyébként biztosan tudja, mi van a homlokán, mert határozottan mutogatja.”

 

 

Ha pedig már szóba kerültek a husky-k, a YouTube egyik meleg celebpárja, Joey Graceffa és Daniel Preda nem csak hogy több husky-val élnek, de tenyésztik is őket, és külön Insta-profilt üzemeltetnek a házikedvenceiknek.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Preda (@misterpreda) on

 

 

Újabb YouTuber coming outolt, ezúttal videóklipben

 

 

 

 

Previous post

Halálos késelés lett egy Grindr-randi vége

Next post

Drámakirály - Tánc behúzott hassal