Hírek

Nyolcéves leszbikus kislányt tartóztattak le Ugandában

 

A leszbikussággal megvádolt gyereket börtönbüntetésre is ítélhetik Ugandában, ha bűnösnek találják. Letartóztatásának oka, hogy „romantikus kapcsolatba bonyolódott” az osztálytársnőivel.

Jinjában, Uganda ötödik legnagyobb városában a gyerek egyik szomszédja jelentette a kislányt a rendőrségnek. Állítólag látta, ahogy több barátnőjét is a közeli mezőkre csalta, ahol különböző szexuális aktusokat tanított nekik az ujjait használva. A rendőrség most azért nyomoz, hogy kiderítsék, ki szervezte be a kislányt leszbikusnak, ki tanította az ujjazásra, és ki biztatta, hogy adja tovább a tudását a többi gyereknek.

Ugandában a legmagasabb kormánykörökben meg vannak győződve arról, hogy a Nyugat szervezi be a gyerekeket a melegpropaganda terjesztésére, hogy tönkretegyék az ugandai kultúrát.

Az ultrakonzervatív prédikátorok befolyása alá került közép-afrikai országban folyik a világon az LMBTQ közösség legbizarrabb üldözése. A 2014-ben elfogadott melegellenes törvény értelmében 14 évnyi börtönbüntetéssel sújthatóak a többszörösen visszaeső homoszexuálisok, valamint nem feljelenteni a melegeket bűnpártolásnak számít.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin