HírekPride

Nyitottak vagyunk programjai a Budapest Pride-on

A Nyitottak vagyunk idén három programmal is készül a Budapest Pride-ra. Kreatív akciót hirdettek, hogy ismert márkák is csatlakozzanak a Pride-hoz, valamint 2016-ban is indítanak egy kamiont a felvonuláson. De idén először bemelegítő beszélgetést és partit is tartanak.

#prideweek

A Nyitottak vagyunk nemzetközi mintát szeretne itthon is meghonosítani, azaz arra hívják fel a figyelmet, hogy ismert márkák a Pride hetén különleges, a fesztiválra utaló installációkat hozzanak létre kirakataikban, pultjaikon. Az esemény június 24. és július 2. között fog zajlani, példaként olyan nemzetközi cégek ötleteit hozták fel, mint az Oreo, a Starbucks vagy a Heineken kampányai. A Nyitottak vagyunk arra is buzdít, hogy ezek a csatlakozó márkák ne csak évente egyszer álljanak ki az LMBT-közösség mellett, hanem az év mind a 365 napján. Ha a cégek az elkészült installációkat saját közösségi oldalukon #prideweek és #nyitottakvagyunk hashtagekkel megosszák, valamint elküldik az info@nyitottakvagyunk.hu címre, akkor azok felkerülnek a Nyitottak vagyunk Facebook oldalára, a legügyesebb megoldásokból pedig a kreativ.hu fog egy válogatást közölni.

d3ead5b3-a1da-4e9c-b21f-d1e6c42c4394

Nyitottak vagyunk-kamion

2013 óta több mint 100 cég csatlakozik a Nyitottak vagyunk kamionjához, amivel azt fejezik ki, hogy kiállnak az LMBT-emberek mellett, a nyitottságot és az elfogadást pártolják. A visszajelzések alapján úgy tűnik, sok munkakeresőnek fontos, melyik cég vesz részt a Budapest Pride-on, melyek azok, akik nyíltan vállalják, hogy fontos és érdemes egy ilyen kezdeményezés mellé állni. A felvonulás részleteiről a fesztivál Facebook oldalán lehet pontosan tájékozódni, itt pedig egy sablon e-mail van, amellyel a cégek a kollégáikat is el tudják hívni a rendezvényre.

Warming up!

Idén először szervezett a Nyitottak vagyunk egy bemelegítő eseményt, amelyre június 28-án kerül sor 19 órától a Tütüben. Sokat még nem árultak el róla, annyi biztos, először egy beszélgetést rendeznek, amelyen eddig nem hallott híreket osztanak meg, valamint érdekes emberek tűnnek fel. Ezután pedig egy fergeteges partival folyatódik az est. Az eseményre a Nyitottak vagyunk 1 perces kérdőívének kitöltésével lehet regisztrálni.

Previous post

Egy Marvel szuperhős coming outja

Next post

Videó: itt az új Looking-előzetes!