Kultúra

Nyereményjáték! Miénk a világ premier előtti vetítés

Zac Efron a szerelmes tinimusicalek után most az EDM felé veszi az irányt: legújabb filmjében kezdő DJ-t játszik, aki arról álmodozik, hogy egy napon világsztár lesz belőle.  

A képregényekbe illő Cole Carter nevet viselő főhősünk azonban nagy dilemma elé kerül: miközben egyre jobban elmerül az éjszakai életben és a potméterek tologatásában, eltávolodik a barátaitól és veszélyes viszonyba kezd mentora (Wes Bentley) barátnőjével, akit a gyönyörű Emily Ratajkowski alakít.

A film kapcsán több világhírű DJ is hangot adott abbéli kétségeinek, hogy vajon eléggé realisztikusan festi-e le a munkájukat és egy DJ-karrier alakulását. A főszerepet alakító Zac Efron azonban szorgalmas tanuló volt és három hónapon át szinte minden nap azzal foglalkozott, hogy minél ügyesebben elsajátítsa a lemezlovasok fortélyait.

Ebben pedig nem más volt segítségére, mint a Them Jeans művésznevet viselő Jason Stewart, a keleti parti szcéna egyik meghatározó alakja. “Egy pár ismerősöm a stáb tagja volt, és megkérdezték, nincs-e kedvem részt venni a dologban. Én azt válaszoltam: tökre őrültségnek hangzik, úgyhogy naná! Zac-kel majdnem szomszédok vagyunk, úgyhogy ő megvette a megfelelő felszerelést, én meg két-három naponta átjártam hozzá” – nyilatkozta a DJ. – “Emellett pedig eljött az én fellépéseimre is, és néha odaengedtem a pulthoz, hogy élesben is gyakorolhasson. Mind a ketten nagyon szeretjük a rapet és a hip-hopot, szóval elég könnyen egymásra találtunk.” 

Nézd meg a film előzetesét, és ha kedvet kaptál hozzá, vegyél részt nyereményjátékunkban, melynek során a premier előtti vetítésre nyerhetsz jegyeket!

Kitől vett DJ-leckéket Zac Efron?

A Nicky Romero

B Them Jeans

C Dillon Francis

captcha

Kérjük, hogy a képen látható kódot írd be a fenti mezőbe!

Elfogadom a Humen Magazin Nyereményjáték szabályzatát

Previous post

Itt a Stonewall-film hivatalos posztere!

Next post

Nem félünk a gyantától