Lifestyle

Nyald magad fényesre! – És nyerj 5 db VIP belépőt a BTM partira

Tavaly decemberben indult útjára egy új queer partisorozat, a BTM. Aprópopó, mi is az a BTM? A rövidítés a BOTTOM szóból jön, mert a partinak kimondottan is az a célja, hogy rázd a popsid! Itt nincs feszengés, nem érdekel senkit, hogy milyen ruha van rajtad, csak érezd jól magad! A BTM az önfeledt szórakozásról szeretne szólni egy olyan befogadó melegbarát helyen, ahová a heteró barátnők és haverok is nyugodtan jöhetnek veled.

 

 

Ma este pedig jön a második BTM party az Anker’tben az Oscar bűvöletében.
LIVE DJ: Rony Bass (r’n’b, hip-hop, pop, dance, deep house), akinek a múltkori BTM party mixe a Mixcloudon a 69. helyezést érte el. És egy ilyen szimbolikus szám önmagáért beszél!

 

 

Tehát nyald magad fényesre és pózolj egy Oscar szoborral, de neked nem kell aranyszínű festék, hiszen te alapból aranyos vagy! Aranyszínű majd a mi Oscar-szobrunk lesz, akivel kedvedre szelfizhetsz. Az első 100 vendég egy pohár pezsgőt és egy Oscar shot-ot kap ajándékba!

Most pedig páros VIP belépőt is nyerhetsz, ehhez nem kell mást tenned, mint visszaigazolni a részvételt a buli event oldalán. Sorsolás ma délután 17:00-kor!

Ne feledd, nyald magad fényesre! Vagy találj nálunk valakit, aki megteszi.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb