Nyálcsorgató

Nyálcsorgató – Ázsiai férfiak a kamera előtt

Hány alkalommal bukkannak fel vonzó, félmeztelen férfiak a médiának köszönhetően a képernyőn? Gondoljunk csak a reklámokra, filmekre és sorozatokra. És mekkora ezek között az ázsiai származásúak aránya? Bár a számok javuló tendenciát mutatnak, még mindig ritkaság számba megy az úgynevezett europid nagyrassztól eltérő reprezentáció.

Az ázsiai férfiakkal kapcsolatban hozzászoktunk ahhoz a sértő és abszurd sztereotípiához, hogy kizárólag két típusuk létezik. Vagy vicces akcentusuk van, vagy naphosszat a számítógép előtt ülő, a legkevésbé sem vonzó kockák. Művészetem segítségével hozzá akarok járulni ahhoz, hogy ennek véget vessünk” – mesélte West Phillips az Advocate magazinnak fotósorozata kapcsán, amely az ázsiai eredetű férfiakat egy egészen más szemszögből kívánja bemutatni.

Phillips az elmúkt éveket azzal töltötte, hogy a világot járta és fotózott. Nem elhanyagolható időt töltött különböző ázsiai országokban is. 10 országból több mint 100 férfit örökített meg, az így összeállt munka fotóalbum formájában is megjelent.

Íme egy kis válogatás, a fényképek kattintással nagy méretben is megtekinthetők:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin