ÉletmódNyálcsorgató

Nyálcsorgató – 10 csupasz mellkasú férfi szépség

Bár egyre többen hisznek a szőrös mellkas erejében, a világ máig tele van olyan szupermodellekkel, akik büszkén mutogatják szőrtelen testüket, vagy pedig gyakran fordulnak a gyanta segítségéhez, hogy néhány megszabaduljanak a feleslegesnek ítélt szőrszálaktól. Figyelem! Ez nagyon finom lesz!

Lucky Blue Smith

Lucky Blue Smith valóban a szerencse gyermeke. Már 12 évesen leszerződtették, az elmúlt években pedig vett már rész Versace kampányokban, de ott volt már a Vogue címlapján is. Most 20 éves, és nemrég született meg első gyermeke Stormi Bree szupedmodelltől. Daddy!
(Nem, nem róla szól Britney Lucky-ja)

Beach day

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Nick Bateman

A majdnem két méter magas Nick Bateman nem csak modell, hanem színész is, 2018-ban A csábítás szabályaiban játszott szerepet, korábban pedig az Ambercombie & Fitcher arca volt. Mit is lehet még róla mondani? Hát… Nézzétek meg a képeit. Millió szóval érnek fel.

Pool boy 📍 #newhome

416.2k Likes, 3,487 Comments – Nick Bateman (@nick__bateman) on Instagram: “Pool boy 📍 #newhome”

Reece King

Reece King nem is olyan rég van még a szakmában, de már félmillió követővel büszkélkedhet. Eddig olyan márkák arca volt, mint a Superdry vagy a Bershka. Oh és van egy menő tetoválása is.

https://www.instagram.com/p/BjKf17Mnum0/

Kit Butler

Kit Butler csupán 19 éves, de már olyan márkák kampányaihoz adhatta az arcát, mint az Armani, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren vagy Balmain. Oh és van több mint 100 ezer követője is. A róla látható fotón mellesleg pont arról panaszkodik, hogy a stylist nem adott neki fotót a hidegben. Ezúttal is köszönjük, stylist!

When it’s -3 degrees outside and the stylist forgot to give you at t shirt, so you just play it cool and act like you’re not cold #issueman

10.4k Likes, 77 Comments – KIT BUTLER (@kitbutlerr) on Instagram: “When it’s -3 degrees outside and the stylist forgot to give you at t shirt, so you just play it…”

David Bradley Lim

Az ázsiai származású szépség, David Bradley Lim a Ford ügynökség leszerződött modellje, de manapság már inkább színészként aposztrofálja magát. Nem hibáztatjuk: egy ilyen arc és test ugyanolyan jól mutat a mozivásznon, mint egy magazin címlapján vagy egy óriásplakáton.

https://www.instagram.com/p/BpP7BxGHUmE/

Terence Telle

Terence Telle-nek szerződése van barcelóniai, párizsi, stockholmi, milánói és londoni ügynökségekkel is, így nem csoda, hogy világutazónak aposztrofálja magát – valóban sokat utazhat. Olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint az Emporio Armani, a Giorgio Armani vagy a Versace. Oh és a Tommy Hillfiger, mint a képen is látszik.

https://www.instagram.com/p/Bln5iqAhTY4/

Simon Nessman

A 28 éves kanadai modell imád Seinfeldet nézni, kosárlabdázni, szörfölni és kempingezni és mint láthatjuk, halászni. A srácnak szerződése van New Yorkban, Párizsban, Milánóban, Londonban, Berlinben, Hamburgban, és Brüsszelben is. És ügyesen halászik.

https://www.instagram.com/p/BJs9d71g5Gq/

Luka Sabbat

Luka Sabbat másfél millió követőjével az egyik legnagyobb név a listán. Bár a teste nem olyan, mint a legtöbb srácé listánkon, de arca és jellegzetes fürtjei olyan márkák kampányaiban jelentek meg, mint az Adidas, Dolce&Gabbana és a Yeezy.

I can’t shave so I just take my @gillette Heated Razor to the barber shop. Hot towel shave, minus the towel #gillettelabs #gilletteheatedrazor #ad

152.9k Likes, 1,206 Comments – Mr. Fallback (@lukasabbat) on Instagram: “I can’t shave so I just take my @gillette Heated Razor to the barber shop. Hot towel shave, minus…”

Matthew Noszka

Matthew kezdetben sima munkásfiú volt, akit aztán Instagramon fedezett fel egy ügynökség még 2015-ben. Az elmúlt 4 évben a srác szert tett 700 ezer rajongóra, dolgozott együtt már Rihannával és Gigi Hadiddal, és olyan márkák kifutóján vonulhatott végig, mint a Balmain.

Login * Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Chad White

A friss apuka, Chad White már jóideje űzi az ipart és igencsak sűrű social media tevékenységet folytat, sok humorral és nosztalgiával. Van is mire emlékezni: olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a Versace, Dolce&Gabbana és a Dsquared.

https://www.instagram.com/p/BlVOPeInB5I/

Te is hasonló mellkasra vágynál? Vagy a párodat szeretnéd rávenni? Elárulunk egy titkot: nem a borotva lesz a megoldás! Hanem a minőségi gyantázás, amelyet a budapesti Wax in The City stúdióban érhetsz el! Itt barátságos, nyitott, higiénikus és modern körülmények között, képzett szakemberek által gyantáztathatod mellkasod, hátad, szemöldököd, hónapljad, feneked vagy at intim területeket. Ám itt még nem ér véget a történet! Vásárolhatsz saját készítésű kozmetikusmat is, hogy otthon is folyamatosan ápolhasd a szőrtelenített területet, elkerülve a bőrirritációt. 

Previous post

Videó! Címlapsztori Sipka Dáviddal

Next post

Felháborodtak a nézők a a férfi haditengerész és férje csókján