Életmód

NV Holders – Elegáns ingtartó stílusos férfiaknak

Te is ismered azt a bosszantó érzést, amikor állandóan kitűrődik az inged? Erre a problémára talált ötletes megoldást egy szlovén üzletember, Nik Vene. Munkájából és életstílusából adódóan mindig nagy figyelmet fordított az elegáns és igényes megjelenésre: napi szinten hordott inget, így nagyon sokszor kellett az ing betűrésével foglalkoznia.  

A különböző tárgyalások és üzleti események alkalmával kiemelt fontossággal bír a magabiztos fellépés. Az öltözék állandó igazgatása pedig elveszi a figyelmet az igazán fontos dolgokról. Nik megelégelve ezt úgy döntött, hogy kifejleszt egy terméket, amely megoldást nyújt erre a problémára. A végeredmény az NV Holders, egy 21. századi ingtartó, amely nem csak stílusos, de tökéletesen funkcionál is. Nik kifejezetten fontosnak tartotta, hogy egy olyan terméket hozzon létre, amely elnyeri az igazi úriemberek tetszését, ezért minden egyes NV Holdert kézzel készítenek Európában a legfinomabb alapanyagokból. 

Az öltözéked minősége és milyensége befolyásolhatja üzleti sikereidet. A páratlan komfort hozzájárul ennek meglétéhez. Az NV Holders egy olyan ruházati kiegészítő, amely minden mozdulatnál a helyén tartja az inget, tökéletesen ráfeszül a testre, kiemeli annak alakját, így professzionális megjelenést biztosít egész nap. Egy-egy nyújtózkodás vagy hajolgatás alkalmával sem fog kitűrődni, hiszen a pántok rögtön visszahúzzák a helyére. Nem kell többé az ing igazgatásával foglalkozni! És ami a legfontosabb, hogy nemcsak komfortos, de magabiztos és stílusos megjelenést biztosít viselőjének. Egy finom modorú úr mindig tudja, hogy milyen kiegészítők teszik igazán ízlésessé.  

Az ingtartóról a www.nv-holders.hu oldalon találsz még több információt. 

Previous post

Fotósorozat - 11 tökéletesen félreérthető ajándék gyerekeknek

Next post

Jól érzed magad a bőrödben?