Itthon

Novák Előd szerint a “homoszexuálisok szaporodnak”

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke bejelentette, hogy a szélsőjobboldali szervezet az “óvodai LMBTQ-propaganda” betiltását kezdeményezi az önkormányzatoknál.

Emlékeztetőül: a párt másik alelnöke és egyben Novák felesége az a Dúró Dóra országgyűlési képviselő, aki a közelmúltban ledarált és széttépett egy-egy mesekönyvet, amelyek véleménye szerint az “LMBTQ propagandát” hivatottak terjeszteni.

Novák elmondta, hogy a javaslatot minden olyan önkormányzatnál benyújtják, amelyben van képviselete a Mi Hazánk Mozgalomnak. A párt honlapja szerint ez 23 települést jelent az országban – Mezőkövesd nemrég sikeresen példát is mutatott abból, hogyan megy ez.

A politikus utalt arra, hogy a “homoszexuális propagandát” tartalmazó Meseország mindenkié című mesekönyv előszavában szerepel, hogy óvodai és iskolai foglalkozástervek is készültek a mesékhez. Ugyanakkor vannak már olyan óvodák is Magyarországon, ahol az óvodapedagógusok külső nyomásra kiadványokkal és foglalkoztatófüzet segítségével “népszerűsítik a homoszexualitást”.

Novák Előd azt is elmondta, hogy szerinte a “homoszexuálisok szaporodása” a propaganda következménye, és a propagandának véget vetve legalább a “divat-homoszexuálisok száma” csökkenthető volna.

Bár a újbudai önkormányzati képviselő figyelmét valószínűleg elkerülte – családjukban szemmel láthatóan nem divat az olvasás -, a tudomány számos alkalommal bizonyította, hogy a szexuális orientáció biológiailag meghatározott, nem választás kérdése, vagyis nem is lehet rá- vagy lenevelni róla embereket. Nem véletlen, hogy ENSZ szakértője az úgynevezett átnevelő terápiák betiltását kezdeményezi.

 

Mezőkövesd is betiltotta a Meseország mindenkié című mesekönyvet – Humen Online

Egy héttel azután, hogy Budapest XXI. kerületének önkormányzati fenntartású óvodáiban és bölcsődéiben betiltásra került a Meseország mindenkié című mesekönyv, hasonlóra határozta el magát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőkövesd polgármestere is. Dr. Fekete Zoltán az alábbi utasítást adta ki: “Mezőkövesd Város Polgármestereként és, mint fenntartó ezúton megtiltom, hogy a Meseország mindenkié című mesekönyvet, vagy annak bármilyen formájú …

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb