Itthon

Novák Előd postaládájába szivárványzászló került

fotó: Demokratikus Lendület

 

Az elmúlt napokban a radikális Mi Hazánk Mozgalom politikusa, Novák Előd lelkesen próbált (például egy tűzoltólétrán) visszakapaszkodni a reflektorfénybe. Ami így is csak uborkaszezonban és paródiában hajló akciókkal sikerült neki, véletlenül sem mondjuk szakpolitikai témákkal, ugye.

Mint az emlékezetes – és mára mémesedett is – egy létráról lelopta a szivárványzászlót a főpolgármesteri hivatal épületéről, majd látványos futásnak eredt vele, később pedig az újbudai önkormányzat épületéről is leszedte az ottani lobogót.

Az azóta rabosított politikus gyűjtőszenvedélye nem csak az internet népét ihlette meg. A mémeken túl az eddigi talán legviccesebbet a Demokratikus Lendület aktivistái lépték: szivárványzászlót dobtak be Novák Előd postaládájába. A DK néhány hónapja alakult ifjúsági szervezete az erről szóló Facebook-posztban ezt írja:

Lehet, hogy furcsa szokása miatt Novák Elődöt ma sokan másnak gondolják – elvégre elég kevés ember gyűjthet otthon lopott szivárványos zászlókat. Mi azt szeretnénk, ha Novák Előd megértené: nem a mássággal van a baj, hanem például a lopással. Minket soha nem fog zavarni, hogy Novák Előd rejtélyes vonzalmat érez a szivárványos zászlók iránt, az azonban igen, ha ezeket a jövőben is közintézményekről kívánja ellopni. Lopni és uszítani rossz dolog, elfogadni és önzetlenül adni viszont szép gesztus.

Érdemes a teljes közleményt elolvasni, ahol további képek is találhatóak:

 

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin