Hírek

Nős profi rögbijátékos bújt elő

Úgy tűnik ez a vasárnap a sportos hírek napja. Kevés nehezebb feladat van egy meleg sportoló számára, mint olyan férfiasként számon tartott sportágban előbújni, mint például a labdarúgás, a vízilabda, vagy a rögbi. Ez utóbbinak egy brit profi játékosa, Keegan Hirst úgy döntött nem titkolózik tovább és a Mirror magazinnak adott interjúban nyíltan elismerte, hogy saját neméhez vonzódik.

Keegan Hirst 3

Most már szabadnak érzem magam” – mondta Hirst a riporternek, akinek arról is mesélt, az elmúlt időszakban öngyilkos gondolatai is támadtak. Másságáról szinte senkinek nem beszélt, feleségének csak pár hónappal ezelőtt fedte fel titkát. Visszaemlékezései szerint ez olyan nehezen ment, hogy először hang se jött ki a torkán.

Majd mindketten sírtak, de azt nem hagyta, hogy a felesége saját magát kezdje hibáztatni. “Ez az én hibám volt.” A Batley Bulldogs huszonhét éves csapatkapitánya azóta el is vált nejétől, két gyereküknek egyelőre még nem szeretne beszélni melegségéről. A kicsik egyébként kettő és hét évesek, így teljesen érthető is, ha még várni szeretne a nagy beszélgetéssel.

Keegan Hirst

Nem voltam boldog a feleségemmel és nem voltam boldog saját magammal sem.” A vívódás miatt rendszeres alkoholizálásba kezdett és kerülte saját otthonát. Reggelente már fél hatkor távozott és legalább délután hatig edzéseken vett részt. Hirst, aki tizenöt éves kora óta érezte, hogy valójában a fiúk érdeklik, úgy nyilatkozott, hogy életében talán most először érzi kényelmesen magát a saját bőrében.

Jól mutatja a nyugati sportvilág egyre elfogadóbb légkörét, hogy a férfi Twitteren csupa támogató üzenetet kapott csak.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb