Színes

Noah Schnapp elárulta, hogyan coming outolt Millie Bobby Brownnak

A Stranger Things című sorozatból megismert és megszeretett színész, Noah Schnapp egy nemrég adott interjúban elárult pár részletet coming outjáról, valamint a barátai és családja reakciójáról.

A 18 éves fiatalember a Varietynek adott új interjúban megosztotta, hogy a Netflix sikersorozatában szereplő karaktere, Will Byers megformálása hogyan inspirálta őt magát is a coming outra.

Miután teljesen elfogadtam, hogy Will meleg, exponenciális sebességgel haladtam afelé, hogy magamat is elfogadjam” – mondta Schnapp a kiadványnak. “Egészen máshol tartanék, ha nem lett volna Will, akit megformálhatok, és aki felkarol és segít elfogadni magamat. Azt hiszem, ha nem játszottam volna el ezt a karaktert, valószínűleg még mindig titkolódznék.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noah Schnapp (@noahschnapp) által megosztott bejegyzés

 

Schnapp arról is beszélt, hogyan élte meg a coming outot a barátaival és a családjával, kezdve az ikertestvérével, Chloe Schnapp-pal. “[Úgy voltam vele, hogy] nem mondhatom el senki másnak, mielőtt a saját ikertestvéremnek el ne mondanám – tuti megölne” – viccelődött. “El volt ragadtatva. Azt mondta, hogy utálta volna a gondolatát annak, hogy feleségül veszek egy lányt, és azzal a lánnyal kell versenyeznie a figyelmemért. A gondolatra, hogy ehelyett egy srác lesz a képben, úgy reagált, hogy ‘Ó, ő lesz a legjobb barátom‘”.

Hamarosan más családtagjainak és barátainak is coming outolt, de ügyelt arra, hogy a Stranger Things másik sztárja és közeli barátnője, Millie Bobby Brown legyen prioritás maradjon.

Folyton kerestem a lehetőséget, hogy személyesen tegyem meg, de túl nehéz volt” – árulta el. “Így aztán egy nap a Party City közepén FaceTime kérést küldtem neki, és azt mondtam: ‘Millie, meleg vagyok’. Erre ő: ‘Ó, Schnapper! Végre elmondtad!’

A coming out óta Schnapp részt vett élete első pride felvonulásán, és az élményeiről készült fotókat megosztotta az Instagramon – sőt, még anyukája is osztott meg képeket!

Az interjút azzal zárta, hogy felidézte a felvonuláson a családjával szerzett élményeit: “Igazán felszabadító érzés volt látni, ahogy a szüleim szurkolnak nekem. Soha nem éreztem magam ennyire támogatva és szeretve.

 

Hírességek coming outjai idén

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb