LifestyleUtazás

Nemzetközi kérdőív az LMBTQ turizmusról

 

 

Javában zajlik az a nemzetközi felmérés, ami az LMBTQ közösség utazási terveit vizsgálja a koronavírus-járvány utáni időszakban.

Amikor a járvány kitört, a világ turizmusa pár hét leforgása alatt teljesen leállt. Ez azzal is járt, hogy nagyon sok, a turisztikai szektorban dolgozó LMBTQ ember is elvesztette az állását. Az idei pride- és LMBTQ- fesztiválszezon elmaradásával pedig az LMBTQ turisztikai szektor a bevételének a legnagyobb részétől esik el, ami miatt további munkahelyek kerülnek veszélybe.

Az LMBTQ turizmust és az ebben a szektorban dolgozókat pedig csak összefogással lehet megmenteni. A kérdőívvel azt szeretnék felmérni, hogy a világ LMBTQ közössége hogyan tervezi az utazásait a koronavírus-járványt követően.

A kezdeményezésben a világ minden tájáról számos szervezet vesz részt. Az LMBTQ magazinoktól kezdve (például a spanyol Shangay, a görög Antivirus, vagy magyar részről épp a Humen) a rendezvényszervezőkön át (például a német Sexy Party Cologne, vagy az új-zélandi WinterPride) a turisztikai szereplőkig (például a meleg hotellánc, az Axel Hotels, a Visit Gay Australia, vagy épp a kolumbiai és argentin LMBT kereskedelmi kamara) széles a paletta.

Az utazási szokásokra fókuszáló kérdések célja, hogy világos kép alakuljon ki arról, milyen desztinációkat és milyen célból kívánnak felkeresni az LMBTQ utazók a koronavírus-járványt követően, amikor ezt már a helyzet biztonságos formában lehetővé teszi.

A kérdőív EZEN A LINKEN érhető el.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin