Hírek

Nemsemleges gyerekruhákat dob piacra Céline Dion

Izgalmas új projektet indított a kanadai származású énekesnő, Céline Dion. Együttműködésre lépett Iris Adler és Tali Milchberg divattervezőkkel, a NUNUNU nemzetközi gyerek divatmárka társalapítóival, hogy új, nemileg semleges ruhákat készítsenek CELINUNUNU néven.

 

Céline Dion

 

A CELINUNUNU hisz benne, hogy a divat képes megváltoztatni gondolkodásunkat és új fogalmakat épít mélyen az elménkbe. Célja, hogy felszabadítsa a gyermekekben szunnyadó kreativitást és képzelőerőt, előmozdítsa az egyenlőséget és gondolataik rugalmasságát, amely lehetővé teszi, hogy szeressék magukat olyannak amilyenek. Bátorítja a gyermekek döntéseit, amiket maguk hozhatnak meg. A CELINUNUNU azt a koncepciót képviseli, hogy minden egyformán lehetséges” – olvasható a cég sajtóközleményében.

A kollekcióval együtt egy videó is érkezett, amelyben az énekesnő betör egy szülészetre, hogy eltávolítsa a nemeket jelképező rózsaszín/kék ruhákat és a férfi/női jeleket a falról. Tette miatt le is tartóztatják, de a poént nem lőjük le, helyette íme a videó maga:

Celine Dion on Twitter

I’ve always loved nununu and what they represent. Partnering with them to encourage a dialogue of equality and possibility makes so much sense. – Céline xx… https://t.co/wYoqnDhIIE #celinununu @celinununu https://t.co/HWeO54h4NT

Hotel Sopron footer banner
Previous post

„Nem tudok ma dolgozni, mert nagyon melegnek érzem magam”

Next post

Bulizzunk szombat éjjel együtt az új Mr. Gay Hungary-vel!