Színes

Nem titok többé a Drag Race Holland házigazdája

Egy hónappal azután, hogy idén év végére beharangozták a Drag Race Holland indulását, már az sem titok, ki lesz a műsor első évadának házigazdája!

 

 

Fred, figyelj csajszi, van számodra egy komoly kérdésem” – csendül fel Charles RuPaul, az amerikai műsor névadó házigazdájának hangja. “Szeretnéd vezetni a Drag Race Hollandot?” A kérdés címzettje nem más, mint Fred van Leer, aki korábban celebek stylistjaként és a Holland’s Next Top Model bírájaként, valamint házigazdájaként vált ismertté a nyugat-európai országban.

Ez a program minden, amiben hiszek és amiért kiállok!” – nyilatkozta van Leer az Entertainment Weekly-nek. Izgatottan várjuk, vajon felnő-e a feladathoz!

A Drag Race Holland első évadában 10 drag queen küzdelmét nézhetjük végig a koronáért. Az epizódok felépítése a már megszokott sémát követi: minden héten egy kihívást kell teljesíteni és a két leggyengébben szereplő között úgynevezett lipsync battle keretében dől el, ki maradhat.

A Drag Race Holland a World of Wonder, az RTL és a Vincent TV együttműködésében valósul meg és a WOW Presents Plus streaming szolgáltató segítségével nemcsak Hollandiában, de a világ további 160 országában, így Magyarországon is nyomon követhető lesz.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb