Hírek

Nem nélküli földönkívülivé válna ez a 22 éves fiú

Hibrid akarok lenni, se nem férfi, se nem nő” – állítja magáról Vinny Ohh, a Los Angeles-i LMBT-aktivista és sminkművész, aki már eddig is közel 50 ezer dollárt költött plasztikai műtétekre és következő lépésként azt tervezi, hogy eltávolíttatja nemi szerveit. Az eddigi 110 kisebb-nagyobb műtét során elsősorban az arcát kezelték, átesett többek között ajak, járomcsont és homlokkorrekción is.

Vinny önmaga kifejezésére szívesen használ sötét kontaktlencsét, műkörmöt, festi feltűnő színűre haját és vesz fel rikító, feltűnő ruhákat. Az átalakulás következő lépéseként nemcsak külső- és belső nemi szerveitől intene búcsút, de megválna köldökétől és mellbimbóitól is. A műtétek várható költsége további 160 ezer dollár, azaz valamivel több, mint 45 millió forint lesz.

17 éves korom óta nem nélküli akarok lenni. Nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, nővé akarok válni. Élhetnék nemi szervek nélkül is, akkor meg mi szükségem péniszre, vagy vaginára” – a félállásban modellként is dolgozó fiatalember hamarosan feltűnik a The Plastics of Hollywood című showban is, amely tehetségkutató ügynökség segítségével kívánja beindítani plasztikai műtét függők karrierjét.

Itt van egy teljesen új generáció, aki el akar ütni mindentől, amit eddig ismertünk. Vannak, akik úgy akarnak kinézni, mint a gyíkok, mások szarvakat operáltatnak a homlokukra és megint mások az egész arcukra tetoválásokat rakatnak. Mi akarunk lenni az első ügynökség, aki úgy kezeli ezeket az emberi porcelánbabákat, földönkívülieket és rajzfilmfigurákat, mint társadalmunk normális tagjait és szeretnénk, ha a társadalom is elfogadná őket” – nyilatkozta Marcela Inglesias, a show producere.

Vinny Ohh-nak természetesen saját Instagram-oldala is van, amelyről e fotókat szemezgettük:

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin