HírekPride

Nem minden vidéki srác bigott

Bár az Egyesült Államokban már bevezették az azonos neműek házasságát, Oklahoma államban továbbra is élnek olyanok, akik verbálisan vagy akár fizikailag lépnek fel az LMBTQ-közösséggel szemben. Most azonban egy heteroszexuális férfi igazán kitett magáért a pride hónap köszöntésével, hogy így is kiállhasson a helyi LMBTQ lakosokért.

A huszonnyolc éves Cody Barlow több barátja és családtagja is az LMBTQ-közösség tagja, ezért a pride hónapra szeretett volna kedveskedni nekik valamivel, ami segítségével támogatását is kifejezheti irántuk – számol be róla a Pink News. Barlow úgy döntött, járművét, mely az évek alatt teljesen hozzá nőtt, a pride hónap alkalmából szivárványba öltözteti. A fekete autó csomagterének ajtajára különböző színekből vásárolt ragasztószalagokkal készített egy szivárványt, alatta és fölötte a felirattal:

Nem minden vidéki srác bigott. Boldog pride hónapot!

 

Found a way to show my support for pride month.

I simply bought rolls of brightly colored duct tape and ran them across…

Közzétette: Cody Barlow – 2019. június 6., csütörtök

 

„Végre találtam módot arra, hogyan mutassam meg támogatásomat. […] Ez nagyon fontos számomra, nem csak azért, mert a barátaim között és a családomban is vannak az LMBTQ-közösség tagjai közül, hanem azért is, mert túlságosan régóta kell az embereknek gyűlölettel és ítélkezésekkel szembenézniük csupán azért, mert azok, akik, vagy azért, akit szeretnek. Nyilván ezzel nem lehet megváltoztatni az intoleráns emberek látásmódját, de remélhetőleg segíteni fog abban, hogy a szeretet felülkerekedjen a gyűlölet felett. Biztos vagyok benne, hogy ezt az üzenetet nem fogják tárt karokkal fogadni itt, Oklahomában, de a szivárvány és a felirat megmarad az autómon egész júniusban, hogy támogassam a pride hónapot. […] Nem számít, mennyi negatív visszajelzésben fogok részesülni a támogatásomért. Remélem, ezzel segíthetek abban, hogy legalább egy embert is bátoríthassak és támogathassak. Remélem, mindenki megtalálja a belső erejét, hogy végre büszkén és gátak nélkül élhesse az életét a tudatlan és negatív emberek tekintete nélkül.”

 

 

 

Previous post

Be-YOU-tiful Lupa beach party – pozitív testkép party Budapest tengerpartján!

Next post

Red Nights - Új, pezsdítő nyári bulisorozata lett Budapestnek