Hírek

Nem meleg, nem transznemű, egyszerűen szereti a lányruhákat

Crystal Kells fia, Cian alig négy éves volt, amikor először kérte édesanyját, hadd próbálja fel annak valamelyik ruháját. A kisfiút annyira magával ragadta az élmény, hogy hamarosan saját lányruhákat kért.

Eleinte aggódtam, hogyan fognak bánni vele emiatt az emberek. De rájöttem, hogy őt kizárólag az érdekli, én mit szólok hozzá. Úgyhogy igyekszem biztosítani róla, hogy támogatom és egyáltalán nem zavar.” – meséli az anyuka.

Amikor a fotográfusként dolgozó Kells fényképeket kezdett készíteni a lányruhába öltöztetett fiáról, az internet azonnal szerelemes lett abba, amit látott. És miért ne? Elragadóak ezek a fényképek.

Eleinte csak Facebookon és Instagramon posztolta őket és a kevés hozzászólás, amit kapott, mind támogató volt.

Szeretném megmutatni a gyönyörű és boldog fiamat a világnak.

Ő a fiam, Cian és szereti a lányruhákat. Soha nem tanítottunk neki olyant, hogy mit szabad hordania a fiúknak és mit a lányoknak és soha nem is fogunk.

Amennyire a szülők tapasztalják, Cian nem meleg, nem queer, nem transznemű. Egyszerűen csak nem érdekli, mik azok a dolgok, amikre azt mondja a társadalom, hogy szabad egy kisfiúnak csinálnia, vagy hordania.

De Conway hozzátette, hogy ő és férje is támogatni fogják gyermeküket, akárhogy alakul majd szexuális orientációja, nemi identitása. “Ami kizárólag fontos, hogy egészséges és boldog legyen a gyermekünk.

Az édesanya nem tagadja, hogy szokott kapni a nevelési módszereiket erősen kritizáló leveleket. De minden ilyen levélre jut egy másik, olyan szülőtől, aki hasonló helyzetben van a saját kisfiával, kislányával.

És a negatív hangok ellenére amit a legtöbben látnak e fényképeken az egy boldog kisfiú.

Hozzászólások

Previous post

Sziget 2017 - 1. rész

Next post

Kiderült, mikor veszítette el a szüzességét Colton Haynes