Kultúra

Nem kerül mozikba Robin Williams utolsó filmje

Nem sokkal Robin Williams tragikus augusztusi öngyilkossága előtt mutatták be a New York-i Tribeca Film Festival és a Los Angeles-i Outfest keretében a Boulevard című filmet, amelyben a világhírű amerikai színész utolsó alakítását nyújtotta.

Pillanatkép a Boulevardból

A különleges alkotásban Williams egy idősödő, házas férfit (August) játszik, aki szerelmes lesz egy férfi prostituáltba, teljesen felfordítva így saját, addigi nyugodt és békés életét. Bár a Boulevard mindkét filmfesztiválon pozitív kritikákat kapott és a közönség imádta, mostanáig sem sikerült forgalmazót találni hozzá, így egyre valószínűbb, hogy moziban sohasem láthatja majd a közönség.

„Gyönyörű és szomorú történet. Ez a fickó olyannyira szerelmes lesz egy meleg férfi prostituáltba, hogy elmeséli odahaza a feleségének is. Számos erőteljes és megindító pillanata van a filmnek” – nyilatkozta hajdanám maga Robin Williams a Boulevardról. A film forgalomba kerüléséért állítólag maguk a színészek és a stáb tagjai is számos helyen lobbiztak, de mára már ők is elveszítették a reményt.

Forrás: Advocate

Previous post

Így dübörög az USA a teljes házassági egyenlőség felé

Next post

Boldog születésnapot HUMEN!