Hírek

Nem igazán sikerült a házassági egyenlőség elleni plakát

Az USA-beli National Organization for Marriage (“Nemzeti Szövetség a Házasságért” – NOM) valamit nagyon benézett, amikor legutóbbi kampányanyagukat készítették. 

italy_marriage

Mivel Olaszországban éppen ezekben a hónapokban folynak az egyenlő házasság körüli politikai csatározások, az amerikai szervezet úgy döntött, őket szeretné jó példaként honfitársaik elé állítani. Legújabb plakátjukon egy fotó szerepel, amin kisebb embertömeg áll egy nagyon is itáliainak látszó téren, a felirat pedig a következő rajta: “Olaszországban kétmillióan vonultak fel a házasság védelméért.” 

oopise

Habár Rómában valóban tüntettek konzervatív szimpatizánsok, ezenkívül körülbelül minden sántít a kampányt illetően. Egyrészt a római tüntetők nem lehettek többen néhány ezernél, mivel ennél sokkal többen nem is fértek volna el a “Family Day” helyszínéül kijelölt területen. Másrészt, ha jobban megnézzük fenti képet, akkor gyorsan kiderül, hogy nem Rómában, hanem Milánóban járunk. Az már csak hab a tortán, hogy a fotó egy egyenlőségpárti gyülekezésen készült.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb