Hírek

Néhány randi után összezárta a meleg párt a kijárási korlátozás

 

Három héttel a kijárási korlátozások bevezetése után az Egyesült Királyságban élő Aaron Hussey és Reed Badman immár hivatalosan is egy pár. Ami tulajdonképpen akár modern tündérmesének is tekinthető, hiszen a karantén nélkül most talán nem itt tartanának.

A 34 éves Aaron és a 25 éves Reed először az Instagramon futottak bele egymásba pár hónappal ezelőtt. (Hiába, ez a 21. század, Ricky Martint is az Instagram hozta össze a későbbi férjével.) Beszélgetni kezdek, és hamar kiderült számukra, hogy szimpatikusak egymásnak. Egyetlen bökkenő volt, hogy Reed Cardiffban élt, Aaron pedig Londonban, így azonban a személyes találkozás útjában állt úgy 240 km.

Ennek ellenére párszor azért sikerült találkozniuk az offline világban is, ami során rengeteget beszélgettek. Aztán Reednek állást ajánlottak Londonban, és úgy döntött a költözés és a lakásbérlés mellett, hogy alig ismerte azt az Aaront, aki a londoni váltásban motiválta.

Azt mindketten tudták, hogy tetszenek egymásnak, de az ismerkedést nem akarták elkapkodni. Aztán a koronavírus-járvány közbeszólt. Reed lakótársát értesítették, hogy kapcsolatba került olyan személlyel, aki érintett a járványban. Ekkor abban maradtak, hogy fő az elővigyázatosság, ezért a következő napokat Reed inkább Aaron lakásán töltötte.

„Maradt néhány napot, hogy megóvja magát, és kiderüljön, mi a helyzet. Közben bejelentették a kijárási korlátozásokat, és egyszerűen logikusnak tűnt, hogy maradjon egészen addig, amíg Boris Johnson mást nem mond”

– mesélte Aaron a kezdetekről a PinkNewsnak. Ekkor még csak öt randin voltak túl, hirtelen pedig összezárta őket a karantén. Egy szinte idegennel történő összezárás könnyen bizonyulhat katasztrofálisnak, Aaron és Reed számára azonban hatalmas sikernek tűnik. Három hete élnek együtt, immár hivatalosan is egy párként, és az együtt töltött idő minden percét élvezik.

„Ha hirtelen összezárnak egy házba valakivel a nap 24 órájára, az mindenképpen felgyorsítsa az ismerkedési fázist. Szerencsére olyan nagyon nem idegesítjük fel egymást, és még nem fogytunk ki a mondanivalóból sem. A lehető legfurcsább módja ugyan, de nagyon jó így megismerni a másikat minden külső zavaró tényező nélkül.”

Azért nem volt könnyű egyikőjük számára sem, nem ment varázsütésre. Aaron szeret előre mindent eltervezni, kifejezetten aggódós típus, és hirtelen ott találja magát a lakásába zárva az új pasijával. De egy globális világjárvány közepén az ember ráeszmél, néha hagyni kell, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek a maguk módján.

 

 

Rengeteg időt töltenek a konyhában, közösen sütnek-főznek. A házon kívül engedélyezett napi szabadidős sporttevékenységet kihasználva közösen futnak, és elkezdték nézni együtt a Schitt’s Creek című sorozatot a legelejéről.

„Nyelvet akartunk tanulni és írtunk volna egy könyvet, de aztán elindult a Disney+ streaming szolgáltató, így már tárgytalan a dolog”

– viccelődik Aaron. Ha három hét alatt nyelveket nem is tanultak, sok mindent a másikról igen. Kiderült egymás számára például, hogy Reed milyen figyelmes és vicces, valamint hogy szinte már zavaróan jól néz Aaron összes ruhájában. Reed számára pedig kiderült, hogy Aaron mindenki mást maga elé helyez. A Londonba alig megérkezett Reed nem bánja, hogy így alakult:

„Furcsa módon örülök ennek az egésznek, hogy így kezdődött a kapcsolatunk, mert így módunkban állt tényleg kötetlenül megismerni a másikat. És milyen jó sztori lesz majd ez később az ismerősökkel a vacsorák alatt!”

A kapcsolatuk egyre csak erősödik. Pár napja Reed először „találkozott” Aaron anyukájával a FaceTime-on, de talán még nagyobb szintet lépett a kapcsolatuk, amikor Aaron megengedte neki, hogy levágja a haját.

„Levágta a hajamat, miután azon stresszeltem, hogy milyen hülyén nézek ki. A szakállvágómmal és pár életlen konyhai ollóval kivitelezte. Az első próbálkozása után úgy néztem ki, mint Kim Dzsongun. Szerencsére a második nekifutás már egy kicsit jobb volt, így most már időnként levehetem a baseball-sapkámat. Természetesen nem létezik fényképes bizonyíték az első eredményre.”

Elkezdték bemutatni egymást a barátaiknak online, ha már egyelőre személyesen nem tehetik. Nehéz lenne megmondani, mit hoz a jövő, de ők ketten úgy gondolják, hogy a járvány lecsengése után is együtt lesznek. Aaronnak pedig – nyilván erről is – konkrét tervei vannak:

„Alig várom, hogy a nappalin kívül máshová is elvihessem randizni.”

 

 

 

Inkább otthon házasodott össze a meleg pár, mint hogy lemondják az esküvőt

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb