Színes

Ne hallgassatok gospelt, mert melegpropaganda – mondja egy lelkipásztor

 

A gospelzenészek 78%-a meleg, és az „LMBTQ propagandát” hirdeti – állítja Sonnie Badu ghánai származású amerikai lelkipásztor.

Badu az atlantai Rockhill Church lelkipásztora, de Ghánában született. Egy rádiónak adott interjúban úgy nyilatkozott, vigyázni kell a mainstream média fogyasztásával, például a mesefilmekkel és a gospel zenei műfajjal is, mert LMBTQ propagandát tartalmaznak.

Badu szerint a gospelzenészek és gospel lelkipásztorok 78%-a meleg. Hogy ezt az információt mire alapozza, nem tudni, mivel semmilyen felmérést vagy kutatást nem mellékelt az állítása alátámasztására.

„A legtöbb ilyen népszerű zenész, akiknek a dalait a rádiókban és a templomainkban játsszuk, LMBT-tevékenységet folytat. Ha megismered őket, nem fogod többé játszani a dalaikat. Még néhány püspök is, akiket követünk és akikre hallgatunk, részt vesz LMBT-tevékenységekben” – mondta a műsorban.

Badu annyira retteg az „LMBTQ befolyástól”, hogy a gyerekei például nem nézhetnek mesefilmeket. „Ez az LMBT+ propaganda nem csak Ghánában van, hanem mindenhol. Sok országban ott van, a könyveikben, iskoláikban, a rajzfilmjeikben stb.” – mondta. „Személy szerint az én házamban a gyerekeim nem fognak többé rajzfilmeket nézni. Ezek az ártatlan rajzfilmek ravaszul üzeneteket küldenek a gyermekeinknek. Szülőként ez zavaró”.

Ghanában a világ egyik leghomofóbabb törvényjavaslatát fogadta el a parlament nemrég, azonban Nana Akufo-Addo elnök még nem írta azt alá.

Sonnie Badu egyébként maga is gospelzenész, akinek több albuma is megjelent és díjakat is nyert velük.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin