Itthon

Nagy Feró kedélyesen buzizott „a magas színvonalú” fesztiválon

 

A Káli-medencében megrendezett KŐFESZT központi helyszínén, Kővágóörsön lépett fel a Beatrice. A helybeliek és a környéken lakó családok megrökönyödésére a színpadon Nagy Feró adott elő egy kedélyesen buzizó műsorszámot, a végén a saját farkát szorongatva. Ez ugyanaz a KŐFESZT , amely saját megfogalmazása szerint „kizárólag igényes, magas színvonalú, értéket közvetítő produkciókat kínál, amely nem az öncélú magamutogatásról – legyen szó előadóról vagy közönségről –, hanem a mosolygós, gondolkodtató, érték- és élménygazdag szórakozásról szól.”

Ha valaki szeretné megkeresni „az igényes, magas színvonalat” az augusztus 4-i fellépésen, az az alábbi videóval tehet egy próbát. Mint arról a 444 beszámol, az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Nagy Feró mellé

a koncert egy pontján három nőnek öltözött férfi lépett a színpadra. Az énekes azzal vezette fel a produkciót, hogy őket Angela Merkel küldte, és ők a német vokál. Majd hozzátette: „Nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem buzik? Ki mondja, hogy buzik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok. Mindenki tartózkodjon attól, hogy lebuzizza őket, ők LMBTQ-tagok.” Majd a péniszét megragadta, és elbúcsúztatta a parókás statisztákat: „Ezt a Q-t odaadom nekik.”

 

Ezt a rendezvényt egyébként a Magyar Turisztikai Ügynökség, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyarságkutató Intézet is támogatta.

 

 

Homofób tartalmakat posztolt a Magyar Vöröskereszt egyik vezetője

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb