myHumen kártya

 

A myHumen hűségprogram keretében egy myHumen kártyát is ajándékozunk neked, amelyet szerződött partnereinknél és a Humen Shopban tudsz kedvezményekre, vagy vásárlások, szolgáltatások után járó ajándékokért érvényesíteni. A kártyát használhatod a partnerek üzleteiben, vendéglátó egységeiben, szállodáiban, de bizonyos esetekben online shopban is.

A myHumen partnerei olyan LMBTQ-barát cégek és márkák, akik már hosszú ideje kiállnak a közösségért, és most úgy döntöttek, egyedi kedvezményeket nyújtanak, amiért te is támogatod a Hument.

A jelenlegi járványügyi korlátozások miatt a partnerprogram sajnos lassabban tud elindulni a tervezettnél, de folyamatosan frissítjük azokat a cégeket, akik már csatlakoztak a myHumen hűségprogramhoz. A myHumen hírlevélben minden hónapban elküldjük neked az aktuális kedvezményeket és az újabb elfogadóhelyeket, ezért a programhoz való csatlakozáskor érdemes feliratkozni rá.

A myHumen kártyát virtuális formában küldjük el a részedre, amelyet az Apple Wallet és a Google Wallet alkalmazásokba tudsz elmenteni, és ezután bármikor használni az elfogadóhelyeken. Amennyiben szeretnél plasztik kártyát igényelni, úgy azt egyszeri 690 Ft-os költség ellenében teheted meg, az igényedet a csatlakozáskor, a pénztárban tudod jelezni. A myHumen kártyát az általad megadott postacímre küldjük.

A myHumen kártyát az elfogadóhelyeken csak fel kell mutatnod és azonnal érvényesítik a kedvezményt. Az online shopokban egyedi kód beírását követően fogod megkapni a kedvezményt.
Bizonyos esetekben egyedi metódus szerint fogod tudni a kedvezményeket érvényesíteni – pl. szállodák esetében a foglaláskor –, ezért az aktuális kedvezmények listájában mindenképpen olvasd el mindig a beváltás módját.

A kiállított kártya a 2021-es évben a kiállítástól számítva 1 évig érvényes.

Az alábbiakban megtalálod az eddig csatlakozott partnereinket és az aktuális havi, valami az állandó kedvezményeket:

Marionnaud Parfümériák
(kedvezmények: frissítés alatt)

Dráva Hotel Harkány
(kedvezmények: frissítés alatt)

Prosecco Shop
(kedvezmények: frissítés alatt)

 

 

hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb