Lifestyle

Mr. Gay Hungary verseny – Újra itt a lehetőség!

A 2018-as Mr. Gay Hungary verseny döntősei csaknem teljes létszámban

Újra megrendezzük a Mr. Gay Hungary versenyt, hogy ismét együtt válasszuk ki az ország legtalpraesettebb meleg fiúi közül azt az egyet, aki magyar LMBTQ-nagykövetként képviselheti majd hazánkat a Mr. Gay World választáson.

Tavalyi nyertesünk, Pusztai Olivér nemcsak a világverseny dobogós helyezését hozta magával Fokvárosból, de számtalan élménnyel, baráttal és tapasztalattal is gazdagabb lett, vele együtt a hat döntős fiú pedig azóta több jótékonysági és szociális programot szervezett.

Aki tavaly követte a versenyt, az már betekintést nyert a felkészülésbe, a versenyt lezáró show-ba és a döntőbe. Idén lehetőségünk lesz még részletesebben megismerni a jelentkezőket, még nagyobb műsorral érkezik majd a döntő, de már előtte is várjuk majd a segítségeteket: hiszen az a lényeg, hogy együtt támogassuk a jelentkezőket.

Mindazok, akik szívesen megmutatnák magukat a világnak és készek tenni közösségünkért, azok idén az előzetes zsűrizés után egy kihíváson is részt vesznek, ahol mindenki bizonyíthatja, hogy alkalmas lehet a magyar LMTBQ nagykövet címére.

De nem kell megijedni, a verseny és a kihívások ellenére elsődleges szempont a közösség építése, a láthatóság erősítése, a jó hangulatú együttlét, és nem utolsó sorban a közös cél, amiért mindannyian együtt teszünk. Legyetek úgy a legjobbak a kihívásokon és a színpadon, hogy a végére idén is egy jó hangulatú csapat álljon össze!

A döntősök nem csak a versenyre készülnek majd, a különböző médiumokban kell nyilatkozataikkal, ötleteikkel helyt állniuk, ahogy a magyarországi forduló végeztével közösen hoznak létre olyan kezdeményezéseket is, mint a HIV világnapi megmozdulások, közös szendvicskészítés rászorulóknak, vagy a karácsonyi jótékonysági árverések.

Innentől más már nincs is hátra, mint nem feledni a meghosszabbított október 31-i jelentkezési határidőt, és ha érzed magadban a kellő lelkesedést, akkor az alábbi linken csatlakozz a Mr. Gay Hungary idei csapatához!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb