Színes

Most élményfoglalkozáson mesélheted el coming out történetedet!

Október 11. a Nemzetközi Coming Out Nap. A coming out (vagy magyar kifejezéssel élve előbújás) az a folyamat, amely során a személy felismeri és elfogadja, valamint megosztja másokkal szexuális orientációját vagy nemi identitását. Tágabb értelemben véve nagyon sok mindennel kapcsolatban beszélhetünk előbújásról, hiszen ide tartozhatnak mások által kevésbé ismert nézeteink, történeteink, tulajdonságaink felvállalása is.

Mindenkinek van egy története, amit szívesen megosztana valakivel: családtagokkal, barátokkal, kollégákkal. Ez lehet akár egy titkos, féltve őrzött történet – előfordulhat, hogy hatalmas erőre van szükség. A különleges nap alkalmából most rendhagyó program kínál lehetőséget saját coming out történetünk megosztására.

 

 

A Tóth-Czopyk Zsombor által szervezett élményfoglalkozás során egy biztonságos és elfogadó légkörben a képzőművészet eszközeivel alkothatnak a résztvevők, majd az alkotások segítségével beszélgetnek. “A közös térben lehetőségünk van megismerni, megérteni és elfogadni a másik személyt, ami által könnyebben kapcsolódhatunk őhozzá, önmagunkhoz és másokhoz” – olvasható a foglalkozáshoz kapcsolódó Facebook-eseményben.

A csoportfoglalkozás 2020. október 11-én 17.00-kor kezdődik és egészen 20.00-ig tart. A bizalmas légkör biztosítása érdekében a program megkezdését követően nincs lehetőség a csatlakozásra. A részvételi díj 3000 forint.

A jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos további információ ITT olvasható.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb