Hírek

Most egy reklám leszbikus párja borította ki a vallásos anyukák szervezetét

A Hallmark televíziós csatornát nemrég azért érte támadás, mert csakis heteroszexuális párok szerepelnek karácsonyi filmjeikben. Erre válaszul biztosították a nézőiket, hogy a jövőben szándékukban áll szélesíteni a látásmódjukon, és azonos nemű párokról is vetítenek majd ünnepi filmeket. Ez a kijelentés és egy leszbikus esküvőt ábrázoló reklám azonban újra felborzolta a kedélyeket.

A hírhedt One Million Moms nevű vallásos (és nevetséges akcióikkal a hírekbe kerülő) szervezet bojkottálni akarja a csatornát, amiért a Zola esküvőszervező weboldal reklámjában egy leszbikus esküvőt mutatnak be, és annak a végén még egy csók is elcsattant.

 

 

A One Million Moms még arra is vette a fáradtságot, hogy véleményét levélben tegye közzé és azt továbbítsa a Hallmarknak:

„Kérem, gondolják újra, hogy valóban szükséges-e azonos nemű párokat mutatniuk a reklámjaikban, és kérem, ne vetítsenek LMBTQ filmeket a Hallmark felületén. Az ilyesfajta tartalmak ellentmondanak a kereszténységnek és a konzervatív értékeknek, amik nagyon is fontosak az önök elsődleges nézőinek. A nézettségük csökkenni fog, ha teret adnak az LMBTQ propagandának. A Hallmark mindig is a család-barát filmjeiről volt híres. Még a reklámjai is általában biztonságosak a családok számára. De sajnos most már nem ez a helyzet. Az utóbbi időben, mi, a One Million Moms aggódni kezdtünk, amiért a Hallmark olyan Zola.com reklámot sugároz, amelyben két leszbikust mutatnak, akik megcsókolják egymást az esküvői szertartásuk után.”

A One Million Moms arról sem rejtette véka alá véleményét, hogy mit gondol a Hallmark abbéli tervéről, hogy LMBTQ karaktereket és az ő történeteiket is bevonják a filmjeikbe – írja az Advocate.

„A konzervatív nézők csalódottak lesznek, amikor megtudják, hogy a Hallmark tovább szeretne lépni az LMBTQ tartalmú reklámokról és nyitott arra, hogy a jövőben LMBTQ filmeket sugározzon. Szégyellje magát a Hallmark, amiért olyan reklámot tűz műsorra, amelyben azonos nemű párok vannak, és azért is, amiért elgondolkodik annak lehetőségén, hogy filmjeiben LMBTQ tartalmat és főszereplőket helyezzen. A szülők most már nem bíznak a Hallmarkban, mert a Hallmark mostantól nem engedi a szülőknek, hogy az elsőszámú oktatói legyenek gyermekeiknek, amikor a nemről és a szexuális erkölcsökről van szó.”

A konzervatív csoport a közelmúltban sem unatkozott, és bojkottálni akartak egy drag queen mesedélutánt, a Mattel játékgyártó céget a nemsemleges barbie babák miatt, a Toy Story 4-et az egyébként alig észrevehető leszbikus jelent miatt, valamint az Arthur című rajzfilmsorozatot, amelyben tanúi lehettünk Mr. Ratburn férjhez menetelének.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb