Lifestyle

“Mondj igent a ruhára”: itt az első transznemű menyasszony

A TLC csatorna népszerű esküvős műsorának történetében tegnap került adásba az a rész, amelyben az első transznemű menyasszony szerepel. 

Fotó: Leonor Vivanco/Red Eye Chicago
Fotó: Leonor Vivanco/Red Eye Chicago

Mondj igent a ruhára (Say Yes To The Dress) című műsor idehaza is nagy népszerűségnek örvend, az USA-ban pedig már egy spin-off sorozatot is készítenek hozzá, amely az atlantai menyasszonyok ruhaválasztását mutatja be.

Ez utóbbi műsorban szerepelt tegnap este Precious Davis, aki idén nyáron fog összeházasodni ugyancsak transznemű vőlegényével, Myles Bradyvel Chicagóban. A menyasszony a BuzzFeednek mesélt kettejük kapcsolatáról. “Myles és én vagyunk rá a bizonyíték, hogy két transz ember szeretheti egymást, és hogy megérdemeljük a szeretetet” – mondta a leendő feleség. – “Amint félretettem minden, a genderrel és a nemi szerepekkel kapcsolatos előítéletemet, rátaláltam a szerelemre.” A hölgy azt is elmondta, hogy nemi diszfóriájához családja nem viszonyult túl megértően, az esküvő épp ezért megfelelő alkalmat kínál arra, hogy új családot alapítsanak.

A rész előzeteséből kiderült, hogy Precious egy fantasztikusan elegáns ruhára vágyik.

anigif_enhanced-7881-1452702292-3

Leírása alapján Monte, a szalon stylistja egy csodálatos báli ruhával áll elő.

anigif_enhanced-13589-1452719164-7

A menyasszony közeli barátja azonban inkább egy testhezállóbb fazonra szavazna.

anigif_optimized-10793-1452719951-11

Monte, a stylist, Lori, a bolt tulajdonosa, illetve Lazaro, a divattervező, végül azzal az ötlettel állnak elő, hogy teljesen egyedi ruhát terveznek Precious-nek. A kérdés csak az: vajon igent mond a ruhára?

anigif_enhanced-12691-1452706094-9

Forrás: BuzzFeed

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb