Lifestyle

Minél több pornót néz valaki, annál valószínűbb, hogy biszexuális

Az xHamster pornóoldal végzett izgalmas felmérést látogatói körében. A szexuális orientáció és pornófogyasztási szokások közötti összefüggéseket kutató kérdőívet több, mint 11 ezren töltötték ki – számol be a PinkNews.

A kitöltők többsége (67.7%) heteroszexuálisként határozza meg magát, a második legnagyobb csoport azonban a biszexuálisok, minden ötödik-negyedik (22.3%). „Nem vagyunk különösebben bi oldal, meleg meg még annyira sem” – jelentik ki az xHamster üzemeltetői az elemzésben. Azt azonban elismerik, hogy a pornónézés nyitottabbá, szexuálisan kíváncsibbá tesz.

Az azonban az összesített válaszok alapján kijelenthető, hogy a biszexuálisok (és a magukat melegként, vagy leszbikusként meghatározók is) gyakrabban néznek pornófilmet. Nagyobb valószínűséggel néznek akár naponta többször is ilyen tartalmat, mint csak hetente egyszer-kétszer, míg a heteroszexuálisoknál nagyobb az utóbbi előfordulási aránya.

 

 

Az utolsó grafika szerint a melegek, leszbikus és biszexuálisok értékelik leginkább a pornót és közülük is a biszexuálisok között vannak a legtöbben, akik úgy gondolják, hogy pornót nézni abszolút egészséges dolog (85%). Emellett ők az a csoport is, amely a legkevésbé vallásos és a leginkább hajlandó arra, hogy fizessen a felnőtt tartalomért.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin