Hírek

Minden harmadik izraeli biszexuális

Meglepő eredményre jutott egy friss tanulmány, amely az izraeli férfiak és nők szexualitását vizsgálta. A zsidó államban első alkalommal végeztek ilyen jellegű felmérést és a számok alaposan megleptek mindenkit. Bár a többszáz megkérdezett 67 százaléka kizárólagosan heteroszexuálisként jellemezte önmagát, a további 33 százalék így is tartogat izgalmakat.

biszexualitás

A válaszadók három százaléka nevezte magát kizárólagosan homoszexuálisnak, míg a további harminc százalék a két szélső érték között mozgott. Mit is fejez ki pontosan ez a harminc százalék? Nem jelenti automatikusan, hogy e csoport minden tagjának volt is szexuális élménye, vagy párkapcsolata azonos neművel, de nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy megfelelő időben a megfelelő személlyel találkozva ez ne változna.

Alig pár héttel ezelőtt Nagy-Britanniában is világot látott egy hasonló kutatás eredménye és az sem okozott kisebb döbbenetet. Eszerint a 18-24 év közötti angol fiatalok 49 százaléka állítja magáról, hogy nem kizárólagosan heteroszexuális. Az erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatjátok.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin