Hírek

Minden csúnya nő leszbikus, állítja egy lelkipásztor

Ismét sikerült vérig sértenie egy teljes társadalmi csoportot az edzőből online prédikáló lelkipásztorrá vedlett Dave Daubenmire-nek. A megosztó személyisége és erőszakos vallásossága miatt több állami iskolából is elbocsájtott férfi online videóműsorában osztja meg nézőközönségével rendszeresen gondolatait.

A legutóbbi adás egyik eleme egy ártalmatlan alapszituációval kezdődött. Dave Edző épp a Walmartba tartott bevásárolni, amikor – és itt jön a fordulat! – figyelmes lett rá, hogy nem minden ember vonzó.

 

Dave Daubenmire

 

Rengeteg a csúnya ember” – állapította meg Dave, mintha életében először tekintett volna szét maga körül, realizálva, hogy nem ő az egyetlen emberi lény a bolygó felszínén. A nagybevásárlás rengeteg további kreatív gondolatot is ébresztett benne. Vajon ha ő nem, akkor ki más képes megkívánni ezeket az általa nem túl vonzónak tartott embereket? Erre csak egyetlen válasz létezik: a hasonlóan csúnya, nagy eséllyel azonos nemű emberek. “Nem csodálom ha ezek közül némelyek… Különösen a nők… Nem vetik meg a homoszexuális dolgokat…

Ha körültekintek szexre éhes kultúránkban és szexre éhes nemzetünk tagjai között, mostmár megértem miért van az, hogy a csúnya nők vonzódnak más csúnya nőkhöz, hiszen nagy valószínűséggel nem képesek elérni, hogy akár egy férfi is beléjük szeressen” – szőtte tovább gondolatai fonalát Dave, ez a gyönyörű, heteroszexuális férfi. És milyen igaza van, hiszen vonzó emberek esetében tényleg elképzelhetetlen, hogy a saját nemükhöz vonzódjanak.

Az adás vonatkozó részlete eredeti, angol nyelven itt tekinthető meg:

 

 

A lelkipásztor idén áprilisban is sikeresen felkorbácsolta az indulatokat, amikor nem kevesebbet állított, minthogy az önkielégítés egyenlő a homoszexuális elhajlással. A teljes akkori gondolatmenet itt követhető nyomon:

https://humenonline.hu/maszturbalas-homoszexualitas-egy-internetes-lelkipasztor-szerint/

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb