Pride

Miért van Pride Felvonulás?

2019. július 6-án, szombaton 15:00-tól veszi kezdetét a 24. Budapest Pride Felvonulás!

Gyere el és mutassuk meg, hogy továbbra sem adjuk fel! Hogy mi: leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) emberek pontosan ugyanannyira vagyunk értékesek, mint a többségi társadalom tagjai!

Adjuk tudtára a világnak, hogy a beletörődés helyett a cselekvést választjuk, és adjuk tudtára azoknak, akik félelemben, magányosan élnek, hogy nincsenek egyedül. Mi itt vagyunk velük, és hangot adunk mindenkinek, aki igazságos, sokszínű, elfogadó világot szeretne.

Gyere el, ha szeretnéd megérezni vagy újra átélni, hogy milyen egy felszabadult, jókedvű, büszke tömeg részének lenni! Gyere el, ha fontosnak tartod a civil szervezetek munkáját, a kisebbségi és hátrányos helyzetű csoportok jog- és esélyegyenlőségéért folytatott küzdelmet! Gyere el, ha nem tűröd az önkényuralmi módszereket és a demokratikus erők lebontására tett kísérletet!

Te miért jössz? Számodra mit jelent? Szerinted miért fontos, hogy mind ott legyünk? Mondd el nekünk és az egész világnak! Használd a #budapestpride2019 hashtaget! Tovább információkért jelezz vissza a Felvonulás Facebook-eseményénél és figyeld a weboldalt!

 

 

Previous post

Különleges videoklipben bújt elő a Try Guys sztárja

Next post

„A homoszexualitás természetes” – Yuval Noah Harari sztártörténész Budapesten járt