Életmód

Mesébe illő találkozás egy kisfiú és két hercegnő között

Egy leszbikus pár nem is olyan régen ünnepelte második házassági évfordulóját, és úgy gondolták, itt az ideje megosztaniuk a világgal, hogy egy kisfiúnak hála valóban úgy érezték magukat a nagy napon, mintha egy tündérmesébe csöppentek volna.

Bea Webster-Mockett és felesége Emma a skóciai Glasgowban keltek egybe, amit egy romantikus fotósorozattal szerették volna felidézni, de talán ők sem gondolták, hogy a fotózás napja még csodálatosabb is lehet egy kisfiúnak hála – írja a Huffington Post.

 

Bea és Emma

 

Nézd azt a két hercegnőt!

Így hangzott a mondat, mely még különlegesebbé tette az ifjú párt, akik oda is mentek a kisfiúhoz és anyukájához, hogy pár szót váltsanak velük. Amikor pedig a kisfiú megkérdezte, hogy esetleg valamelyikük megházasodott-e, Emma elmondta neki, hogy ők ketten házasodtak össze.

 

 

Két hercegnő?” – kérdezte a kisfiú, mire édesanyja egyszerűen elmagyarázta neki a helyzetet: „Igen, két hercegnő is összeházasodhat!

Nem csoda, hogy az anyuka válasza még boldogabbá tette az ifjú párt, akik majdnem elsírták magukat a meghatódottságtól, amiért az anyuka ilyen természetesen magyarázta el fiának az azonos nemű házasságot.

Remélem mások is felteszik maguknak a kérdést, ha egy gyerek képes megérteni, hogy két nő összeházasodhat, akkor vajon a törvényhozók és olyan emberek, akiknek hatalom van a kezükben, miért nem képesek ezt megérteni és megadni az LMBTQ közösségnek azokat a jogokat és bánásmódot, amit a heteroszexuális embereknek?

A varázslatos képeket, melyek a felejthetetlen találkozás közben készültek természetesen Bea és Emma is megosztották közösségi oldalaikon, így mi is láthatjuk, milyen az, amikor két hercegnő teljes szívéből szereti egymást:

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy birthday to my most wonderful wife! 🥰😍❤️ (This is the first sneak peak of our wedding photographs 💁🏻‍♀️) Credit: Kirsty McLachlan Photography

Bea Webster-Mockett (@byumblebee) által megosztott bejegyzés,

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Goodbye 2018, you’ve been (mostly) a blast! Photo credit: @san_alland

Bea Webster-Mockett (@byumblebee) által megosztott bejegyzés,

FRA EU post inject banner
Previous post

48 év után ismerte el egy meleg pár házasságát az Egyesült Államok

Next post

A Gozsdu-udvar és ami mögötte van