Hírek

Méregként “reklámozza” a homoszexualitást egy izraeli kampány

Megújult erővel támadják az izraeli LMBTQ közösséget a konzervatív, vallásos csoportok. Ezúttal a Mozgalom a Családi Értékek Megerősítéséért elnevezésű szervezet indított kampányt, amely arról kívánja meggyőzni a közel-keleti társadalmat, hogy az azonos nemű párok alkalmatlanok a szülői státuszra.

Tel Aviv Pride

A csoport Tel Avivban tartott úgynevezett felvilágosító hetet, amelynek keretében számos kiadványt osztogattak zsinagógák, iskolák és ifjúsági központok szomszédságában.

Az üzenet lényege, hogy Izrael “támadás és agymosás alatt áll” az LMBTQ közösség részéről, amelyre rásegít a “médiaterror” azokkal szemben, akik nem értenek egyet velük. És ha ez nem lenne elég “rákényszerítették a saját értékeiket, nyelvezetüket és viselkedésüket a társadalomra.

Emellett egy meglehetősen bizarr példa segítségével azt is állítják, hogy a leszbikus nők és meleg férfiak szexuális orientációja megváltoztatható: “Ha egy férfi igazán éhes és meglát valami kívánatosat, erős vágyat érez rá, hogy megegye. De ha egyszer rájön, hogy az étel mérgezett és számára halált okoz, a vágyat és az éhséget felváltja az undor.” Világképük szerint tehát a homoszexualitás méreg, amivel ha az érintettek szembesülnek, megundorodnak tőle és változtatnak szexuális érdeklődésük tárgyán.

Jeruzsálem Pride

Terápiák bizonyítják, hogy a szexuális érdeklődés befolyásolható. Sajnos azonban az átnevelő terápiákat manapság rossz színben tüntetik fel, így a terapeuták is fenyegetve érzik magukat” – folytatja a pamflet. “Az elhallgatás légköre uralkodik és a jelenségnek csak az egyik oldalát vizsgálják.

Mindezek után valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a szivárványcsaládokat is támadják. A csoport szerint az azonos párok, akik gyermeket nevelnek “erkölcstelenek, az emberkereskedelmet támogatják és elidegenítik a férfiakat és nőket szülői kötelezettségeiktől.” Jelentsen ez bármit. 

Magazinunk korábban bemutatott egy izraeli szivárványcsaládot. A róluk készült portré itt olvasható:

Egy izraeli szivárványcsalád története – Humen Online

infobox] Főváros: Jeruzsálem (763 ezer fő) Államforma: köztársaság Népesség: 8,2 millió fő Homoszexualitás: bejegyzett élettársi kapcsolat 2010 óta, közös adoptálás 2008 óta lehetséges [/infobox] A karácsonyi ünnepek és az újév beköszönte mindannyiunk számára különleges időszak. Ilyenkor jobban figyelünk a szeretteinkre, ez a gondolat – ami egyébként engem mindig könnyen magával ragad – adta az ihletet, …

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb