Lifestyle

Mennyire meleg dolog a közös maszturbálás?

Izgalmas közvélemény-kutatást végzett a “maszturbálók Facebook-oldala”, a 2009 óta üzemelő BateWorld, amelynek 87 ezer regisztrált tagja van.

A férfiak számára nyitva álló portál lényegi jellemzője, hogy a tagok chatszobákban kommunikálhatnak, közvetlen videóüzenetet, fotókat küldhetnek egymásnak és fórumok témáihoz is hozzászólhatnak, megosztva egymással fantáziáikat.

A “bátorító és támogató, szexuálisan provokáló online fórum” tagjainak 50 százaléka tekinti magát melegnek, 10 százalék heteroszexuálisnak, valamint további 30 százalék biszexuálisnak (a maradék nem válaszolt a kérdésre).

Az online kérdőívre válaszolók túlnyomó többsége nem tekinti meleg dolognak, ha a haverjával közösen maszturbál (465 a 100 ellenében). “Nem. A homoszexualitás vonzódás. Nagyon jól kijöhetsz a haveroddal és lóghattok együtt anélkül, hogy akarnál tőle valamit” – írta az egyik válaszadó.

Érdekes módon a meleg tagok nagy része is szívesebben kommunikál az oldalon heteroszexuális, vagy biszexuális társaikkal. Velük ugyanis tisztázottak a szabályok, nem kell attól tartani, hogy valaki mégis meg akarja szegni azokat. “Mindannyiunknak van farka, amit szívesen meg is oszt a többiekkel. De ezt nem kell túlgondolni. A lényeg, hogy önmagunk lehetünk és jól érezzük magunkat.

Sammi Cole szexuálterapeuta és párkapcsolati szakértő a PinkNews-nak nyilatkozva elmondta: az utóbbi másfél évtizedben rengeteget változott a fiatalabb generációk szexuális kultúrája. Változtak a határok, sok tabu megdőlni látszik és a heteroszexuális férfiak is szívesen barangolnak a komfortzónájukon kívül.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb