Kultúra

Melegségét titkoló politikuspalántáról szól a következő tinisorozat

Megérkezett az első előzetes Ryan Murphy legújabb The Politician című sorozatához, amelyet szeptember 27-től találhatunk meg a Netflix kínálatában.

 

David Corenswet és Ben Platt

 

A gimnáziumi diáktanács reménybeli elnökének, Paytonnak kampányolással teli mindennapjait követhetjük nyomon, akit a nyíltan meleg színész és énekes, Ben Platt alakít. Payton mindent megtesz annak érdekében, hogy megnyerje az iskolai választást, amivel egy lépéssel közelebb kerülne hosszú távú tervéhez, miszerint egy nap ő legyen az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

Azzal azonban számolnunk kell, hogy a sorozat szereplői talán kissé komolyan veszik a választást – sokkal komolyabban, mint ahogyan azt várnánk. Payton például az éjszaka közepén bukkan fel egyik kampánytagja házában, ahol arra kíváncsi: igaz-e az a cseppet sem szalonképes jelző, mellyel egy meleg riportert illetett.

Ryan Murphynek ezúttal is sikerült olyan színészeket maga mellé állítania, akikről tudjuk jól: sosem okoznak nekünk csalódást. Ilyen Gwyneth Paltrow, Dylan McDermott és az American Horror Story legendás színésznője, Jessica Lange.

Amellett, hogy bepillantást nyerhetünk diákszemmel a politikai életbe, az előzetes egy csavart tartogat számunkra. A jelek szerint ugyanis a főszereplő titokban meleg, és megcsókolja egy kollégáját. Reményeink szerint beigazolódik, hogy szerelmi partneréről van szó, de az is kiderülhet, hogy ez a csók egy csapda, és fiú melegségét használják majd fel kampánya szabotálására.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin