Hírek

Melegpornós volt a melegellenes prédikátor

Kompromittáló felvételek kerültek elő egy puerto ricó-i papról: Jose Santiago atya ezek szerint néhány évvel ezelőtt még webcam-szexből élt. A gyülekezet felháborodással fogadta a hírt, de ennek ellenére lelki pásztoruk nem akar távozni posztjáról.

CEN_PornPastor_05main

Évek óta nem láttam ezeket a filmeket. Már nem származik belőlük jövedelmem és az életemnek ez a része már lezárult. Mindannyian tettünk olyan dolgokat, amiket megbántunk. Az életemnek abban a szakaszában még nem ismertem Istent” – így védekezett a férfi, és azt is hozzátette, hogy az ő lejáratása miatt hozták nyilvánosságra a felvételeket.

Akkoriban meleg voltam, és homoszexuális tevékenységekben vettem részt, azonban Isten megérintett, megváltoztatott és adott nekem egy nőt, aki a múltammal együtt szeret– nyilatkozta az atya. Ő is híve tehát annak az elméletnek, hogy bizonyos módszerekkel egyszerűen kinevelhető az emberből a homoszexualitás.

Úgy tűnik, 2015 az átnevelő terápiával kapcsolatos hírek éve lesz: nemrég írtunk egy, az USA-ban készülődő törvényjavaslatról, és ha ez nem lenne elég, James Franco legújabb filmjének is ez lesz a központi témája.     

 

hirdetés

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Így zajlott a Pride India legnagyobb városában

Next post

Budapestre érkezik Conchita Wurst!