Hírek

Melegpornóban látta viszont férjét az óvatlan feleség

A Reddit egy fórumán kért tanácsot egy amerikai nő és a számára fejtörést okozó probléma közel sem nevezhető mindennapinak. Rá kellett ugyanis jönnie, hogy férje kettős életet él – számol be a 24.hu.

A Henry_Fondles álnéven futó felhasználó a fórumozóknak elmesélte: gyakran néz melegpornót, és legutóbb is, amikor felment a Pornhubra, hogy ilyen jellegű tartalmat fogyasszon, az egyik filmben saját férjét látta viszont.

 

A fotó illusztráció

 

A feleség bízott benne, hogy a felvétel réges-régi, de sajnos csalódnia kellett. “Pontosan tudom, hogy a felvétel idején már házasok voltunk, mert rajta volt az az átkozott karikagyűrű” – írja. “Egyből a nemi betegségek jutottak eszembe. Nem is aludtam éjjel, a munkahelyemre sem mentem be. Az első dolog, amit megtettem, hogy egy klinikán megvizsgáltattam magam. Azóta nem mentem még haza. Kurvára nem hiszem, hogy rá tudnék nézni. Kibaszott ideges vagyok.

A jogosan feszült fiatal hölgy bár tanácsot kért a fórumozóktól, elég elszántnak tűnik atekintetben, hogy elválik a súlyos titkot rejtegető férjétől.

Később aztán a nő rávette magát és beszélt férjével, aki bevallotta: drogfogyasztó, speedezik ,ami „előhozza belőle” a férfiak iránti vonzódást. Egy ideje fent van egy meleg társkeresőn is, találkozgat férfiakkal. Azt mondta, a felesége kedvéért elvonulna rehabilitációra, de a bejegyzés utolsó mondatából nem úgy tűnik, hogy a nő szeretné megmenteni a házasságukat: “Baszódj meg, Brandon!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb