Életmód

Melegpornó-színésznek állt az egykori tévés bemondó

Váratlan fordulatot vett az elmúlt 19 hónapban Jim Walker karrierje. Az amerikai férfi éveken át dolgozott a Fox, valamint CBS csatornákon időjárás-jelentőként, egy nap azonban főnöke közölte vele, hogy el kell bocsájtania, mivel kollégái rendszeresen panaszkodnak rá barátságtalan természete miatt. Szerencsétlen férfit egy tragédia is érte akkoriban, ugyanis elhunyt szeretett partnere.

E két esemény következtében fedél nélkülivé vált, nehéz anyagi helyzetbe került, az így okozott stressz pedig az egészségére is elkezdett hatni. Úgy döntött változtat és Jim Walker Dallas Steele néven melegpornó-színésznek állt.

Dallas Steele munka közben

A férfit azóta mintha kicserélték volna. “Már egyáltalán nem bánom, hogy megszűnt a korábbi szerződésem. Most sokkal több sikerélményem van, mint korábban valaha. Legalább olyan jól érzem magam fecskében, mint hajdanán öltönyben” – nyilatkozta a férfi.

Elmondása szerint rendszeresen kap őt kritizáló leveleket, de nem törődik velük. “Egyesek úgy gondolják, hogy negyven év fölött egy meleg férfinak már illik parkolópályára állni valami csöndes kertvárosban. Én erre nem vagyok hajlandó

A 44 éves Walker nemrég ültetett be magának fenék-implantátumot, amelyet egy fizető kuncsaftja finanszírozott neki.

 

Previous post

Politikai kommentátor: A leszbikus polgármester az oka a Houstont sújtó hurrikánnak

Next post

Legars: “Izgalmasabb megérteni a dolgokat, mintsem ítélkezni fölöttük.”