Kultúra

Melegpornó-színész is felbukkan Troye Sivan legújabb videoklipjében

Szerdán került fel a nyíltan meleg fiatal ausztrál énekes, Troye Sivan legújabb videóklipje amely My My My! című dalához készült. Az erotikával fűtött három és fél perces felvételen felbukkan Justin Brody is, aki Brody Blomqvist néven lehet ismerős sokaknak.

Brody Blomqvist

A fiatalember tavaly a Cocky Boys pornószínészeként debütált és a mai napig forgat meleg felnőttfilmeket. Egy korábbi interjújában elmesélte, egyáltalán nem szégyelli munkáját. Szegény családból származik, otthonról nem tudnák támogatni és más utat nem talált az önálló talpraállásra.

De emellett modellként, producerként és zenészként is dolgozik és igyekszik nevet szerezni magának – hogy minél előbb kizárólag arra tudjon koncentrálni, ami igazán érdekli: a művészetre.

A My My My! a felszabadulás, a szabadság és a szerelem dala. Dobj félre mindent, engedd el magad, szeress teljes szívvel, mozogj ahogy szeretnél és táncolj, ahogy érzed – remélhetőleg erre a számra is!” – olvasható Troye Sivannek a kliphez fűzött kommentárjában.

Az alig 22 éves énekes ilyen fiatalon is kiemelkedő zenei karriert tudhat maga mögött. Jól példázza mindezt, hogy 2016-ban már a Rolling Stones címlapján szerepelt.

Previous post

Az egyik legnagyobb élő meleg popikon vezeti az idei Mardi Gras-t

Next post

Valletta 2018 - Merülj el Málta kultúrájában!