Hírek

Melegnek hívta az ötéves kislány a tinédzser fiút, aki ezért hagyta belefulladni a folyóba

Tavaly február 11-én a Mekong folyó felszínén lebegve találtak rá Srean Sokcheam holttestére. A hatóságok a rendelkezésre álló információ és bizonyítékok alapján arra a következtetésre jutottak, hogy baleset történt, az úszni nem tudó ötéves kislányt magával ragadta a folyó. Az áldozat szülei azonban nem nyugodtak bele a döntésbe és a kambodzsai Belügyminisztérium Gyermekvédelmi Egységének segítéségét kérték a nyomozás újraindításához.

 

Mekong

 

Sajnos a szülők aggodalma helyesnek bizonyult. A gyanúsított a család 19 éves szomszédja, egy Touch Naly nevű fiú, aki kihallgatása során bevallotta, hogy felelős a kislány haláláért. A tragédiát megelőző este a kislány átment hozzájuk tévézni és a családtagok füle hallatára többször is melegnek hívta a fiút.

Naly ezen úgy felhúzta magát, hogy az este egy későbbi pontján magával csalta a kislányt le a folyóhoz, ahol belelökte a vízbe, majd egyedül hazasétált.

A kambodzsai rendőrség május 31-én tartóztatta le és szándékos emberölés miatt a bíróság akár 15 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetheti.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb