Kultúra

Melegmagazin címlapján a One Direction énekese

Az év első felében több fronton is támadták a brit fiúbanda énekesét, Liam Payne-t azzal, hogy homofób. A fiatalember ügyes húzással válaszolt az elhangzó vádakra, interjút adott a legnagyobb angol melegmagazinnak, az Attitude-nek, sőt, ő szerepel a következő szám címlapján is.

A hír tegnap látott napvilágot, amikor Liam Twitter oldalán posztolta az októberi szám címlapját. Nem titok és az interjúban is többször előkerül, hogy ezzel egyszer és mindenkorra le akarja zárni a vitát arról, hogyan gondolkodik a leszbikus és meleg közösségről.

Az Attitude magazin októberi címlapja
Az Attitude magazin októberi címlapja

Idegesít, hogy az emberek homofóbnak gondolnak, miközben egyáltalán nem vagyok az. Tudom ki vagyok, tudom milyen vagyok, úgyhogy nem számít mit beszél rólam az emberek egy része. Nem foglalkozom azzal, meleg-e valaki, vagy sem. Mind emberek vagyunk. Ezért is okoz csalódást, amikor homofóbnak neveznek. Mert ez egész egyszerűen nem igaz” – olvasható többek között az interjúban.

Míg egyesek a homofób jelzővel címkézték az elmúlt hónapokban Liamet, addig mások meg előszeretettel feltételezik melegnek az együttes tagjait – köztük természetesen Liamet is. Korábbi cikkünkben bemutattuk, hogyan képzeli el a fiúk szerelmét egy ügyes tumbleres.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin